fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Crna hronika

Otisak donosi detalje! Tijelo pronađeno na nepristupačnom terenu, nestanak prijavljen u četvrtak: Uhapšena jedna osoba

O pronalasku tijela muškarca kod Planinarskog doma Sveti Bernard u Gornjem Zoviku kod Brčkog Otisak je prvi izvijestio.

Nakon toga se oglasilo Tužilaštvo Brčko distirkta Bosne i Hercegovine:

„Možemo potvrditi da je na lokaciji u blizini planinarskog doma Sv. Bernard, kod G. Zovika,  pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Pod nadzorom dežurnog tužioca izvršen je uviđaj, a tijelo je prevezeno u Gradsku mrtvačnicu, gdje će se bez odlaganja obaviti obdukcija.

Za sada ne možemo potvrditi da li se radi o ubistvu ili o drugom krivičnom djelu, uz obavijest da je jedno lice lišeno slobode prema kojem se preduzimaju procesne i krimalističko-tehničke radnje.

 Tužilaštvo, u saradnji s Policijom Brčko distrikta Bosne i Hercegovine nastavlja preduzimati i nalagati mjere i radnje iz nadležnosti istražnih organa, kako bi se utvrdile i rasvijetlile  okolnosti ovog događaja.

U interesu postupka za sad nismo u mogućnosti objaviti više informacija“, navedeno je u pisanoj informaciji iz Tužilaštva Brčko distrikta Bosne i Hecegovine.

Detalji o ovom događaju

Naime, muškarac čije je tijelo jutros, sasvim slučajno pronašao jedan građanin, nestao je u četvrtak što je prijavljeno policiji u Brčkom.

Detalj koji je važan u ovome slučaju jeste da je tijelo nesretnog čovjeka pronađeno na nepristupačnom terenu, pa su u pomoć pozvani pripadnici GSS-a Odsjeka civilne zaštite u Brčkom koji su izvukli tijelo.

Otisku je sa lica mjesta potvrđeno da je tijelo pronađeno 3 kilometra od automobila koji je koristio nesretni čovjek.

A.Hodžić//Otisak.ba

Objava Otisak donosi detalje! Tijelo pronađeno na nepristupačnom terenu, nestanak prijavljen u četvrtak: Uhapšena jedna osoba pojavila se prvi puta na Otisak.ba.

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Popularni showman, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca potpuno je promijenio svoj izgled i vidno se pomladio. Neko se vrijeme nije pojavljivao u medijima, a nedavno...

Magazin

Pjevačica Džejla Ramović progovorila je o ljubavnom životu koji je skrivala, a onda je spomenula i kolegicu Mariju Šerifović, s obzirom na to da...

Vijesti

Na ovogodišnjem izdanju BVA kupa, Istanbul 2024 ,ekipa ŽOK “Igman” za koju nastupa Kalesijka Amila Tupković,odigrala je treću ujedno i posljednju utakmicu na turniru...

Biznis

Ukupni krediti domaćim sektorima na kraju jula ove godine iznosili su 25 milijardi KM i u odnosu na prethodni mjesec zabilježeno je povećanje kredita...