fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Žena milionera zbog Instagrama djevojci napravila pakao od života

Supruga milionera navodno je zastrašivala i maltretirala djevojku na Instagramu zbog prava na korisničko ime, tvrdeći da se djevojka “lažno predstavlja”.

Katarina Aspland, ranije Driskol, 17.aprila udala se za bogatog naslednika iz Pensilvanije, Kabota Asplanda. Željela je da proslavi događaj na Instagramu i promijeni svoje ime na platformi kako bi se podudaralo sa njenim novim prezimenom.

Međutim, postojala je jedna caka, željeno korisničko ime @katherineasplundh već je bilo zauzeto.

Pokušavajući da dobije ono što želi, Katarina Aspland je poslala poruku vlasnici željenog naloga.

– Pozdrav, samo me zanima da li bih mogla da kupim tvoje korisničko. Tek sam se udala i ovo je moje novo ime – napisala je, prema skirnštovima prepiske objavljene na Redditu.

'Žena milionera mi je zbog Instagrama pravila pakao od života'

-Čestitam! To je i moje ime. Baš sam pretražila na Googleu i piše da prodavanje mog korisničkog imena može rezultirati mojim banovanjem sa Instagrama.

Bogatašica se nakom ovog odgovora razbjesnila i počela pravi mali rat tvrdeći da se djevojka sa isitm imenom lažno predstavlja, ali da kupovima nečijeg naloga nije ništa neobično i da to poznati i bogati stalno rade, piše Najžena.alo.rs.

-Zapravo ne vjerujem da se zoveš Ketrin Aspland, ko bi svoje insta naloge nazvao svojim pravim imenom? Prijavila sam te Instagramu i oni mi zapravo mogu reći tvoje pravo ime, zaista se nadam da te ne poznajem jer će ti to biti veoma neprijatno.

-Sramota, misli da može da bude bahata samo zato što je bogata.

– Samo je ignoriši.

Ovo su bili samo neki od komentara.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...