fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ZAVIRITE U DOM BH. UČESNICE “ZVEZDA GRANDA”: Njen muž joj je velika podrška, a ovako su se upoznali

Đula Drini se ove sezone pojavila u „Zvezdama Granda“ i već sa prvim pojavljivanjem skrenula pažnju na sebe i vremenom postala jedan od favorita za pobjedu.

Uslikali smo kako izgleda njen dom, kako provodi vrijeme sa porodicom i saznali kako je planula ljubav između nje i njenog sadašnjeg supruga.

Lijepo raspoložena i okružena njenim najmilijima, Đula je ekipi Granda poželjela dobrodošlicu u njen djevojački dom u kom je živjela do udaje i preseljenja u Švedsku.

Na vratima nas je dočekala sa kćerkicom, a zatim nas uvela u svoj moderno opremljen dom u kom posjeduje čak i muzički studio.

-Ovo je bila moja soba koju sam dijelila sa sestrom, prije nego što smo se obje udale, a sada je sobu preuzeo moj brat jer je veća i raskošnija nego njegova. Međutim, on trenutno stanuje u Bihaću gdje pohađa muzičku školu, pa sam se ja privremeno vratila u moju staru sobu- rekla je Đula na početku razgovora za Grand i otkrila da je njen povratak u Bosnu i Hercegovinu zbog takmičenja obradovao njene roditelje.

-Roditelji su sretni jer me sad češće viđaju, ali i zbog moje kćerkice. Mada, ja ne izlazim iz studija, tamo vježbam i spremam se za „Zvezde Granda“, ostalo nam je još da se pripremim za finale– istakla je Đula za Grand pa pokazala detalje iz djevojačke sobe i uspomene koje njeni roditelji i dalje čuvaju.

–Ovo je moja nagrada za najbolju pjevačicu 2023. godine, a ova druga je nagrada mog oca za producentsko stvaralaštvo. Ipak, najinteresatnije će vam biti ove fotografije kada sam bila mala, evo koliko moja djevojčica liči na mene. Sad vidite pravu istinu, da sam ja zapravo prirodna plavuša, ne farbam se – ponosno se pohvalila finalistkinja „Zvezda Granda“

Đula se nekada se prezivala Velić, a za Grand je otkrila zašto je odlučila da se predstavlja kao Đula Drini.

-Prezime Drini je nekako više umjetnički i zato sam ga stavila, nekako mi ljepše zvuči za scenu-otkrila je za Grand i ponosno pokazala detalje iz sobe koje i dalje čuva.

Među njima našao se i najdraži dar koji je dobila od sadašnjeg supruga.

-Ovo je poklon za moj 20. rođendan od supruga, tu su sve naše fotografije, uspomone još od perioda kad smo se zabavljali. Inače, mi smo se upoznali kad sam ja imala 19 godina-rekla je za Grand i otkrila kako ju je osvojio.

– Osvojio me je tako što je bio zaštitnički nastrojen, upoznali smo se na mom nastupu u Švedskoj gdje mi je on bio obezbjeđenje, čuvao me je tu noć. Kasnije mi se javio i prvi put je došao u Bosnu da me upozna, prije toga nikada nije bio ovdje. Htio je da odemo na kafu, ali sam mu ja rekla da nema šanse da izađemo dok se ne čuje sa mojim ocem i majkom. Sve se odigralo na neki starinski način, tako me je i osvojio – otkrila je Đula za Grand.

Iako djeluje krhko i nježno, ne krije da kao i svi normalni ljudi ima „žutu minutu“, a na pitanje kakva je kada je ljuta, odgovorila je:

-Teško me je podnositi kad sam ljuta. Inače sam zatvoreniji tip i nisam svađalica, ali kad se naljutim samo zašutim, dok se stvari ne poprave same od sebe, do tad ništa ne govorim. Brzo se naljutim, planem i zašutim, ali brzo i zaboravim. Već poslije pet minuta kažem ‘Hoćemo li ići na koktel?“.

Đulina porodica nema nijednu zamjerku za nju i ne kriju da su joj velika podrška u takmičenju i svim njenim željama koje ima za karijeru.

Na uspijeh koji je postigla u „Zvezdama Granda“ i sama je veoma ponosna, a na pitanje da li očekuje pobjedu, iskreno je odgovorila:

-Očekujem, očekujem i pobjedu, što da ne (smijeh).

Suprug je za Grand ispričao kako je jedan susret u diskoteci bio sudbonosan za nju, kao i da je svu ljubav, snagu i energiju uložio kako bi ona bila sretna i bavila se pjevanjem.

Ni u jednom trenutku nije imao dilemu da li da je podrži u namjeri da pjeva i da se prijavi za „Zvezde Granda“.

-Ne treba da se bavi time, eto tako, da bi radila, već da iskoristi talenat i da napravimo nešto od toga, da postane jugoslovenska zvijezda ako je moguće, da ne kažemo bosanska – rekao je Đulin suprug za Grand.

Kako je Đula jedna od najljepših i najatraktivnijih takmičarki, zanimalo nas je i kako on reaguje na to i da li je svjestan da pored sebe ima pravu ljepoticu, što je prihvatio sa osmijehom.

-Pa, dobro i ja sam atraktivan (smijeh)! Nosimo se zajedno, i ona sa mnom i ja sa njom. Šalim se malo, ja sam je birao i htio sam da mi žena bude lijepa – rekao je Đulin suprug za Grand.

Na pitanje da li među njima ima ljubomore, gotovo uglas su odgovorili negativno.

-Obično mu djevojke na Fejsbuku šalju poruke i zahtjeve, ali on meni to sve pokaže, pohvali mi se. Uvijek mu kažem svaka čast, ali nemoj ništa da prihvataš (smijeh)– priznala je finalistkinja.

Đula je ljepotu povukla na majku, za koju često misle da joj je starija sestra, a pred Grandovim kamerama gospođa Velić je otkrila kako je podnijela kćerkino pojavljivanje u najgledanijem muzičkom takmičenju.

-Podnijela sam sve stresno, teško. Kada ona ode na snimanja ja ostanem sa unukom, pa se stresiram po kući, stalno zovem, pišem zetu i mužu poruke da vidim kako je sve prošlo. Mada, tata je više plakao, tata je inače plačljivac veći nego ja. Ja držim u sebi, a kad mi se plače uradim to nasamo – priznala je Đulina majka i otkrila da je njen talenat prva primijetila.

-Od malih nogu je pjevušila, pratila „Zvezde Granda“ i maštala da ona jednog dana bude na toj sceni. Onda sam ja jednog dana rekla suprugu da je malo sasluša, jer se ona više stidjela od njega nego od mene, tako je sve krenulo. Sad je svi prepoznaju, kad ode u grad svi se slikaju sa njom, a tokom „Zvezda Granda“ je popularnost baš porasla. Čak ne mogu ni ja da se sakrijem, jer me poznaju kao njenu mamu– rekla je njena majka ponosno.

(Express / Grand.nova.rs)

Izvor

Izdvojeno

BiH

Privremeni izvod iz centralnog biračkog spiska za ovogodišnje lokalne izbore dostupan je javnosti, saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH. CIK je pozvao sve...

Biznis

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara u Tuzli bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u...

Magazin

Pjevač Tropico benda, Aleksandar Sale Cvetković, doživio je nezgodu u jednom shopping centru te je završio u bolnici. Pjevaču je jučer iznenada pozlilo, nakon...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Slaviša Radović, lijevi bek, više neće nositi dres FK Sarajevo. On se od bordo tima oprostio...