fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ZAŠTO SE ZEZA KADA ĆE ISTO PROĆI: Dok je Melina divljala po cesti, Haris se provodio s 19-godišnjom pjevačicom

Haris i Melina Džinović, jedan od najpoznatijih estradnih parova u regiji, razveli su se nakon 10 godina braka, no zajedno su bili duge 22 godine.

Naime, pjevač je ubrzo život nastavio po starom, vratio se nastupima, a često ističe kako nakon razvoda nije ni tugovao. U posljednje vrijeme viđen je na brojnim događanjima za razliku od Meline koja se nakon niza skandala s bivšim suprugom baš i ne pojavljuje u javnosti.

Sad je pozirao s mladom pjevačicom Zoranom Mićanović, a fotografiju je na svom profilu objavio njen 22 godine stariji dečko i pjevač MC Stojan.

Dok je 19-godišnja pjevačica pored pjevača pozirala u izazovnoj modnoj kombinaciji, Haris nije skidao osmijeh s lica. Međutim, MC Stojan je uz fotografiju nadodao i zvuk iz jednog od Harisovih viralnih intervjua nakon razvoda, pa su ubrzo uslijedili brojni negativni komentari.

‘Što se sprdaš kad ćeš isto proći?’, ‘Sad i ti kao i Haris, imaš djevojku mlađu 22 godine’, ‘Stojane, uči od Harisa’, glasili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, paparazzi su istodobno uhvatili Melinu kako kroz Beograd prolazi kroz crveno svjetlo, kroz prozor automobila baca smeće i s prijateljicama ispija kavu u kafiću dok je nasred ulice nepropisno parkirana.

(Express / Scena. Story)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...