fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Zašto je Rada prekinula s poznatim košarkašem

Ljubavna veza pjevačica Radmile Rade Manojlović i košarkaškog agenta Momira Gajić prije nekoliko godina punila je novinske stupce. U početku su je držali u dubokoj tajnosti, ali kada se Momir počeo pojavljivati na Radinim nastupima, sve je izašlo na vidjelo.

Naime, Rada je sama priznala da je zbog Momira Gajić, ostavila pjevača Milana Stankovića s kojim je tada bila u vezi.

Od samog početka njihove veze koja je trajala tri godine gotovo da ne postoji trenutak iz njihovog života koji nije bio propraćen kroz reflektor javnosti. Momir nije htio dati izjave, a Rada je uvijek isticala da je sretna i da se želi vjenčati za sportskog biznismena.

Kako to obično biva, prljav veš je tek isplivao na kraju, poslije tri godine zabavljanja, a javnost je tada mogla čuti i brojne pikanterije. Tako je u prvoj ispovijesti nakon raskida Momir poručio: ‘Rada je dokaz da ne treba biti s pjevačicom’.

Međutim, Rada je i sama potvrdila da se njihov odnos završio nesportski jer je njena profesija bila konstantan trn u oku.

‘S bivšim dečkom prekinula sam prije pet i pol mjeseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila točku, a on će ostati poznat kao ‘bivši dečko Rade Manojlović”, izjavila je tada pjevačica, a onda dodala:

‘Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelijepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u SAD-u, a ja u Srbiji. Neko vrijeme smo uspijevali uskladiti obaveze i viđati se, ali česta razdvojenost je presudila’, objasnila je Rada.

A onda se osvrnula i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pjevačica sa sela.

‘Nikad me nije cijenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična ‘folk pevaljka’, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava’, otkrila je tada Rada za domaće medije, dok Momirova sestra nije htjela upuštati u priču o bivšoj snahi.

Momir Gajić danas živi na Floridi. U sretnom je braku s lijepom Nevenom Ninković iz Kragujevca, koja mu je podarila dvije kćeri.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...