fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Velika investicija njemačkog diva: Počinje s radom Porscheov objekat kod Sarajeva

Ovog mjeseca počinje s radom novi izložbeno-prodajni salon kompanije kompanija Porsche BH, koja je zastupnik za prodaju svih automobila grupacije Volkswagen u našoj zemlji.

Riječ je o reprezentativnom objektu koji je izgrađen od nule. Već za 10. juni najavljeno je preseljenje Škode na novu lokaciju, a uslijedit će selidba i ostalih brendova.

Novi objekat je smješten u Blažuju, na području općine Ilidža – adresa Mali kiseljak 6A, sa dobrim pristupnim putevima, uključujući izlaz na magistralni put M17.

U impresivnom Porsche Sarajevo prodajno-servisnom centru će biti smješteni izložbeno-prodajni saloni za sve brendove, servisne radionice, te nova lakirnica i maloprodajna administracija.

Novi salon Porsche BH u Blažuju

Direktor kompanije Senad Olovčić rekao je početkom ove godine za BiznisInfo.ba da prodajno servisni centar sa salonima brendova Volkswagen, Škoda, Audi, Porsche i Cupra/Seat ima površinu od 5.611 kvadratnih metara, a prostire se na zemljištu površine 23.598 kvadratnih metara na kojem se nalazi i DasWeltAuto – prodaja rabljenih vozila.

Novi salon Porsche BH u Blažuju

Novi salon Porsche BH u Blažuju

– Veoma smo ponosni na ovaj objekat koji je jedan od najvećih, a sasvim sigurno najsavremeniji objekat takve vrste u ovom dijelu Evrope, usklađen sa vodećim ekološkim i sigurnosnim standardima. Sigurni smo da će novi objekat sa svim pratećim sadržajima doprinijeti kvalitetu usluga i zadovoljstvu naših kupaca ­- kazao nam je tada Olovčić.

Novi salon Porsche BH u Blažuju

Novi salon Porsche BH u Blažuju

Novi salon Porsche BH u Blažuju

Novi salon Porsche BH u Blažuju

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...