fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

UTISCI FINALISTA “ZVEZDA GRANDA” IZA KAMERE: Savladale ih emocije, a ovo su imali da poruče

Ove subote na spektakularan način završena je još jedna sezona „Zvezda Granda“ u kome se dvadeset kandidata borilo za pobjedu koja je završila u rukama Šejle Zonić.

Tokom finalne večeri smjenjivale su se emocije uzbuđenja, treme i sreće, a naše kamere zabelježile su reakcije kandidata nakon ispadanja.

U prvom presjeku šou je napustilo osam kandidata, a mi vam otkrivamo da li su se pojedini razočarali.

– Možda neke druge godine bude bolje– poručila je Beta Sudar dok je sa osmijehom napuštala veliku scenu.

– Sretne smo, nismo očekivale. Hvala svima koji su glasali– dodale su Jelena Prole i Julija sa kojima su se usaglasili i ostali.

Na veliko iznenađenje javnosti, šest muških izvođača isplao je u drugom presjeku, a pred našim kamerama pokazali su veliku zahvalnost i ponos na uspijeh.

– Ne mogu da kažem da nisam zadovoljan, meni je bilo bitno da prođem prvi pesjek i u tome sam uspio. Od sutra kreće novi život i borba za opstanak- rekao je Petar Krekić.

– Utisci su predivni, želim da se zahvalim svima koji su odvojili vrijeme, novac i živce, prezadovoljan sam, postigao sam svoj cilj- dodao je Dejan Dačević.

U posljednjem presjeku, šou su napustili i neki od glavnih favorita.

– Super, ja sam preazadovoljna, želim svu sreću pobjedniku i nadam se da će biti iz Bosne pobjednik svu sreću Šejli i neka bude najbolja- poručila je Đula Drini, dok Antonija Čerkez nije mogla da sabere emocije.

– Ja samo kažem neka je prošlo, nije lako biti gore još sam pod utiskom– rekla je Čerkez.

(Express / Grand.nova.rs)

The post UTISCI FINALISTA “ZVEZDA GRANDA” IZA KAMERE: Savladale ih emocije, a ovo su imali da poruče appeared first on Express.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...