fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Magazin

UPOZNAJTE ŠAKU JUNIORA! Djed Polumenta se pohvalio nasljednikom koji nosi njegovo ime: Kada imaš unuke, posjeduješ svijet!

Pjevač Šako Polumenta, koji je tokom godina stekao reputaciju jednog od najpoznatijih izvođača u regionu, ima još jedan razlog za ponos – svoju veliku porodicu. Pored dvije kćerke i sina, postao je djed petero unučadi, što ga čini izuzetno sretnim čovjekom.

Polumenta redovno koristi društvene mreže kako bi podijelio intimne trenutke sa svojom porodicom. Ovo ljeto, pratioci su imali prilike da se upoznaju s njegovim unucima putem fotografija i videa koje je objavljivao, svjedočeći tome koliko vremena i pažnje posvećuje svom potomstvu.

Posebno emotivna objava je privukla pažnju mnogih – fotografija malenog “Šake Juniora”. “Šako Polumenta Junior” napisao je pjevač, jasno dajući do znanja koliko mu znači mališan.

Nije samo to što je dijete dobilo ime po svom djedu što je posebno; to što je njegov sin Adis odlučio da nazove svog sina imenom svog oca svjedoči o dubokom poštovanju i ljubavi koji povezuju članove ove porodice.

Međutim, pored svih ovih divnih trenutaka, Šako nije propustio priliku da uputi i snažnu poruku svim svojim pratiocima:

“Kada imaš unuke, posjeduješ svijet dok u očima ti blistaju kao mali dragulji. Kada ih uzmeš u krilo, usamljenost prođe… Čuvaj svoje male dragulje. Čuvaj i sebe da imaju od koga učiti šta je život i biti čovjek.”

Ove riječi su odjeknule snažno među njegovim pratiocima, podsjećajući nas sve na važnost porodice i vrijednosti koje treba prenositi budućim generacijama.

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Služba civilne zaštite Grada Tuzle upozorava građane da je izdato NARANDŽASTO upozorenje od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za period od 23.02.2024. godine od...

Magazin

Još od kada je došlo do emotivnog razlaza između Rade Manojlović i Harisa Berkovića, o pjevačicinom emotivnom životu nizale su se razne spekulacije, ali javnost nije...