fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

UHVAĆENA NA DJELU: Starleta se na društvenim mrežama hvali luksuzom, postala dostavljačica hrane

Nekadašnji zadrugar Karađorđe Subotić, otac starlete Aleksandre Subotić, se poslije rijaliti karijere zaposlio kao dostavljač hrane i mjesečno zarađuje više od 1.000 eura.

Njegova kćerka Aleksandra se na društvenim mrežama gotovo svakodnevno hvali luksuznim životom, a sada ju je “PulsOnline.rs” paparaco uhvatio u neviđenom izdanju.

Naime, Aleksandra je postala dostavljačica hrane, a danas smo je uhvatili u centru Beograda kako pomaže svom ocu u raznošenju dostave.

Aleksandra je nosila ruksak sa hranom na leđima, stavila je kačket na glavu, a onda je sjela iza Karađorđa i njih dvoje su se uputili u nepoznatom pravcu.

Kako sam Karađorđe ističe, nije mu problem da radi pa čak i kada dostavlja na četvrti ili peti sprat u zgradi bez lifta.

Inače, Karađorđe je skoro 16 godina proveo iza rešetaka.

– Teško je raditi na ulici, ali je dostojanstveno. Bolje to nego varati narod i prodavati djeci drogu. Plata mi je između 1.000 i 2.000 eura, u zavisnosti od toga koliko radim – rekao je nedavno Subotić.

(Express / Plusonline.rs)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...