fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

UEFA EURO 2024: Iskoristite potencijal portala SCsport.ba tokom najvećeg nogometnog spektakla ove godine

Pripremite se za nevjerojatnu nogometnu groznicu jer nam uskoro dolazi UEFA EURO 2024! Najbolje evropske reprezentacije će se od 14. juna do 14. jula 2024. godine sresti na nekim od najljepših stadiona širom Njemačke, pružajući nam uzbuđenje i strast kakvu samo nogomet može donijeti.

Ovaj događaj, koji okuplja milione gledatelja širom svijeta, a kojeg ćemo svakodnevno pratiti na portalu Sport Centar, savršena je prilika da istaknete i promovišete svoj brend, proizvode i usluge.

Oglašavajte se na portalu SCsport.ba!

Sportski online portal SCsport.ba, s prosjekom od preko 120.000 posjetilaca mjesečno i milion pregledanih stranica, sa profilima SPORT CENTAR na društvenim mrežama i desetinama hiljada interakcija sa korisnicima, idealno je mjesto za Vašu reklamu! Bilo da koriste desktop ili mobilnu verziju našeg portala, naša će vjerna publika koja svakodnevno prati sportske vijesti na našem portalu vidjeti Vašu poruku.

Naše ključne prednosti:

Širok domet: SCsport.ba posjećuje više od 120.000 ljudi mjesečno, s gotovo milion pregledanih stranica.
Prisutnost na društvenim mrežama: Više od 150.000 pratilaca na Facebooku, Instagramu, Twitteru, LinkedInu, YouTubeu i TikToku.
Dugogodišnje iskustvo i tradicija: Više od 15 godina portal SCsport.ba je svakodnevni izvor informacija iz svijeta sporta.
Mreža partnera i oglašivača: Povjerenje su nam ukazale neke od vodećih svjetskih i domaćih kompanija.

Ne propustite priliku da budete dio naše sportske priče! Preuzmite zvanični Cjenovnik za 2024. godinu u PDF formatu i otkrijte sve mogućnosti koje vam nudimo za promociju i oglašavanje. Za više informacija, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona:

• E-mail: marketing@scsport.ba
• Mob: +387 (0)61 264-101, (0)61 843-376

Učinite svoj brend vidljivim na najpopularnijem sportskom portalu u Bosni i Hercegovini i iskoristite prednosti koje vam pruža UEFA EURO 2024. Reklamirajte se na SCsport.ba i budite dio vrhunskog nogometnog spektakla!

The post UEFA EURO 2024: Iskoristite potencijal portala SCsport.ba tokom najvećeg nogometnog spektakla ove godine appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...