Pratite nas

Upišite traženi pojam

Vijesti

U oba slučaja “kumovao” neko treći: Dragana Mirković i Haris Džinović IMALI “SREĆNE” BRAKOVE preko 2 decenije, a onda sve puklo

Domaću javnost šokirale su vijesti, u istom trenutku, o razvodu dva najskladnija para na javnoj sceni – Melini i Harisu Džinoviću i Dragani Mirković i Toniju Bijeliću.

Naime, najprije su Melina Džinović i Haris Džinović objavili da su stavili tačku na brak nakon 22 godine, a onda je ubrzo i pjevačica Dragana Mirković objavila da se razvodi od svog supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine.

Haris i Melina Džinović su više od dvije decenije bili u braku, u kom su dobili dvoje djece – sina Kana i kćerku Đinu, koji su ostali su da žive sa pjevačem u velelepnoj vili na Senjaku.

Za raskol braka između Harisa i Meline Džinović je navodno je kriva treća osoba. Mediji su pisali da Melina već više od godinu dana ima vezu sa drugim muškarcem.

Kao i Haris, kroz isto je prošla i pjevačica Dragana Mirković koja odlučila da stavi tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem upravo zbog prevare. On već neko vrijeme živi u vili u Opatiji sa ljubavnicom koja je 15 godina mlađa od njega.

Djeca im najveća podrškaI djeca Dragane Mirković su najveća podrška majki, te su ostali sa njom da žive u dvorcu u Beču.

Kćerka Manuela, koja inače ne voli da se eksponira u javnosti, ali je podijelila fotografiju sa majkom na kojoj poziraju sa osmijehom, dok je pjevačicin sin Marko Bijelić otpratio oca sa Instagrama.I djeca su Harisu Džinoviću najveća podrška

Kan, koji inače, ne razgovara sa majkom je sinoć nakon incidenta sve vrijeme bio sa ocem u policiji.Harisa je nasljednik dovezao na suđenje i čekao ga sve vrijeme.

Kako je Blic pisao, Dragana Mirković je nakon razvoda odlučila da napravi promene u karijeri, pa je odlučila da karijeru odsad vodi njen sin.

Razvodi nakon više od dvije decenijeIako se činilo da su skladni parovi na estradi, zapravo istina je potpuno drugačija.Dragana Mirković i Toni Bijelić razveli su se nakon 24 godine braka, dok su Haris i Melina Džinović odlučili da stave tačku na zajednički život nakon 22 godine.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Ulaskom u ovu godinu nastupila su i nova pravila za osiguranike, buduće penzionere. Naime, pomiče se starosna dob potrebna za ostvarivanje penzije. Kako su...

Vijesti

Nakon tragedije u Sarajevu na Bentbaši u kojoj su se utopili majka i sin objavljena je smrtovnica odnosno vrijeme sahrane. U tragediji su smrtno...

Biznis

Nakon što je kompanija Bingo nedavno kupila najveći tržni centar na Ilidži – Grand Centar, uslijedilo je veliko preuređenje. Objekat će se, kako saznajemo,...

Crna hronika

Dženaza Amili Šehović (34) , čije je tijelo zajedno s tijelom njenog djeteta izvučeno iz korita Miljacke, na području Bentbaše u Sarajevu, klanjat će...