fbpx

TRIDESET GODINA SE SKRIVALO! Dragana napokon progovorila o odnosu sa Lepom Brenom

od Urednik

Decenijama unazad Dragana Mirković važi za jednu od najvećih muzičkih zvijezda na Balkanu. Ovakav status uživa i Lepa Brena, a mnogi su se pitali u kakvom su odnosu dvije, mnogi bi pomislili, ljute rivalke.

Međutim, Dragana objašnjava da su prijateljstva na estradi, uprkos raznim pričama, moguća, te da je baš to slučaj s njom i Brenom.

– Postoje prijateljstva na estradi, mada vlada drugačije mišljenja, ali ja vas garantujem. Prijateljstvo između Lepe Brene i mene postoji već više od trideset godina. Dan danas volimo da se vidimo, čujemo i družimo, kao i da izađemo. – rekla je Dragana i dodala:

– Pjevači su stvarno jako vrijedni, ima tu mnogo požrtvovanosti, posebno kada je porodica u pitanju. Mnogo mi žrtvujemo svoje privatno vrijeme zarad putovanja, posla, predanosti poslu i jako cijenim kolege koje mnogo rade na sebi. Nepravda je nešto što boli, kada znate da nikome niste nište uradili, ali neko napravi loše čisto iz zle namjere ili iz ljubomore. To zna da zaboli. Dan danas znam da zaplačem, ali mnogo manje nego ranije, ali se izborim time samo zahvaljujući muzici, porodici, prijateljima.

(express/alo)

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.