fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Tea Tairović danas ruši rekorde, a karijeru počinjala u Hadžićima: “Znam ja nju, pjevala je ovdje u kafiću za 150 eura. Realno nikakav pjevač, ali snalažljiva”


Pjevačica Tea Tairović jučer je predstavila dugo najavljivani album, koji nosi ime Balerina.

Pjevačica nije pravila veliku pauzu između objavljivanja albuma, tako da je nakon samo godinu dana od prethodnog albuma, koji je postigao veliki uspjeh, svoju publiku obradovala novim na kojem se nalazi deset pjesama.

“Balerina” je album zbog kojeg sam pustila sve kočnice, preskočila sve barijere, rizikovala, pustila konačno te emocije na površinu i pokazala svoje pravo lice. U svakoj pjesmi me ima, svaka je lična i istinita…” opisala je Tea novi album.
Pjesmu koja nosi ime albuma – Balerina, je duet sa popularnim treperom Voyagom.

Tekst za ovu numeru potpisuju upravo Tea i Vojage dok je za aranžman bio zadužen Dalmo.

Na albumu nalazi se deset novih pesama: Balerina, Izrael i Palestina, Crno odelo, Bibi habibi, Da si najbolji, Daj, daj, Ne brini, majko, Budalo, Preterala i Ljubavnica.

Tairović je postigla nevjerovatan uspjeh u proteklih nekoliko godina.  Međutim, prije 7, 8 godina Tea nije bila popularna u mjeri kao što je sada.

Bili su to njeni muzički počeci, a dobro je poznato da je svoju karijeru počinjala i u Hadžićima u klubu pod imenom Milano. 

To je u razgovoru za Source potvrdio Elvin Kadrić poznatiji kao Kadra. Taj detalj možete vidjeti u videu ispod na 06:36.


Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu...

Vijesti

Ovo je Amela Čičkušić koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece sjekriom ubio muž Mujaga Čičkušić. Amela je radila kao medicinska sestra na...

Vijesti

Istražitelji još uvijek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubistva u Tuzli, ali iz dosadašnje istrage, taj čin Mujaga Čičkušić je planirao, a nakon njega...

Biznis

Javno preduzeće Autoceste Federacije BiH krenulo je u proces otkupa zemljišta na trasi buduće dionice autoputa između Tuzle i Orašja. Podsjetimo da je riječ...