fbpx
Magazin

SVI GLEDAJU U RAZUZDAN DEKOLTE ANE KOKIĆ: “Džepna venera” jedva obuzdala obline


Pjevačica Ana Kokić (40) na pragu je pete decenije, ali i dalje mami britkim glasom, ali i zavidnim stasom. Sve svoje talente pjevačica je otkrila još u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”, gdje se pohvalila zavidnim plesnim, kao i glumačkim umećem, dok njen glas važi za jedan od najboljih na ovim prostorima.

Ana je, međutim, po mišljenju mnogih ista ostala do današnjih dana i toliko godina karijere koje je za njom je nije značajnije promijenilo. Poslije razvoda od bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena, Ana kada ne radi, večeri prije provodi uz kćerke, sestru i televiziju nego u izlascima. Međutim, kada su nastupi u pitanju i dalje zablista poput prave svjetske dive, a tako je bilo i ovaj put.

Poznato je da je Kokićeva uvijek imala vitko tijelo, ali mnogi su mišljenja da ona sada izgleda još bolje nego ranije. Ana je na posljednjem nastupu ponijela jarkocrveni kombinezon koji joj je stajao kao saliven. Uzan struk je dodatno istaknut pojasom s mašnom, dok je kreacija imala duge rukave koji su bili nabrani u predjelu naramenica.

“Džepna Venera”, kako mnogi nazivaju Anu je pokazala kakvim tijelom raspolaže, a u jeku popularnih frizura i ona se odlučila za dugu ravnu kosu do kukova. Kokićeva se, ako je suditi po fotografijama, veoma dobro provela na svom nastupu. Gosti koji su sjedili najbliže njoj su se potajno nadali da joj se dekolte otme kontroli, te da proviri i ono što ne bi trebalo, ali profesionalcu kakva je Ana to se ne može desiti.

Fotografije su dobile na hiljade sviđanja, a njen Instagram profil je preplavljen srcima.

– Prelijepa ženo, bravo!


Izvor

Možda vas zanima