fbpx
Vijesti

STRAŠNO: Pogledajte kako se Goca Božinovska izobličila od botoksa

Pjevačica Goca Božinovska progovorila je o estetskim korekcijama. Otkrila je kakve probleme je imala sa botoksom.

-Imala sam problem s botoksom. Primijetila sam promjene na licu u vrijeme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična lutka. Nisam žena koja se zateže putem tih varijanti do neprepoznatljivosti i nemam previše iskustva s takvim intervencijama, ali za ovo se vidjelo da nešto nije kako treba – rekla je Goca i dodala:

-Mislim da mi tijelo nije dobro reagovalo na botoks i izgledala sam kao pokvarena lutka. Rekla mi je poslije žena kod koje sam bila da moje tijelo jednostavno tako reaguje i da je potrebno vrijeme da se sve smiri i slegne. Poslije toga botoks nisam stavljala. Mislim da sam ja samo za kreme i te varijante. Svi su primijetili da nešto nije u redu, a poslije je bilo kasno, ne može botoks da se izvadi kad se stavi, može samo da ispari. Jesam ja izgledala mlađe, ali izobličeno i nekako ukočeno. Otad nisam više stavljala i sad sam skeptična, pa ni drugima ne preporučujem. Svaka čast pjevačicama koje se non-stop botoksiraju, ja više ne smijem.

-Ako pijete dosta vode, možete dosta da poboljšate izgled kože. Mislim da je to idealna metoda za mene pošto sve ovo preko igle ne funkcioniše. A i mnogo je lakše jer vodu mogu da pijem kad god i gde god, pa nisam uslovljena odlaskom u neke salone – priča pjevačica kroz smijeh.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima