fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Šta se dešava u Borcu? Spisak igrača privukao pažnju, da li je ovo znak novih problema?

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1

Da su Banjalučani sa lošim vijestima krenuli na dan početka priprema za novu sezonu, potvrđuje i njihovo jutrošnje saopštenje u kojem su naveli da su raskinuli ugovor sa Vinkom Marinovićem.

Sa Gradskog stadiona je saopšteno da su sa Marinovićem otišli i njegov prvi pomoćnik Danimir Milkanović, a do imenovanja novog šega stručnog štaba ekipu će voditi Boris Raspudić.

Raspudić će danas održati i prozivku igrača, a na kojoj će se pojaviti sljedećih 25 fudbalera: Ranko Jokić, Nikola Pejović, Maks Ćelić, Srđan Grahovac, Sebastian Herrera, Aleksandar Subić, Jovo Lukić, Zoran Krvžić, Nikola Ćetković, David Čavić, Marko Milošević, Enver Kulašić, Savo Šušić, Damir Hrelja, Stefan Marčetić, David Vuković, Filip Račić, Stojan Vranješ, Mateja Stašević, Jusuf Terzić, David Stjepanović, Pavle Đajić, Siniša Ristić, Nedim Keranović i Luka Misimović.

Ono što je primjetno jeste da na spisku nema četvorice izuzetno važnih igrača: Jovana Nišića, Stefana Fićovića, Alena Jurilja i Jakova Blagaića, a nedostaje i ime Vasilija Terzića. 

Za sada nije poznato da li su pomenuti igrači završili svoju epizodu u banjalučkom klubu ili će se naknadno pojaviti na pripremama.

Izvjesno jeste da je odlazak Vinka Marinovića sa klupe napravio veliku pometnju u Borcu i da nije jasno kako će se to odraziti na samu ekipu i atmosferu u klubu.

Borac se još nije očitovao koji igrači odlaze, a koji ostaju, no za očekivati je da će i te informacije biti poznate veoma brzo. 

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...