fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Šta se dešava iza zatvorenih vrata: Žena koja je radila za Melaniju Tramp otkrila šok detalje o BRAKU I RAZVODU čuvenog para

Melanija Tramp se rijetko viđa u javnosti otkako je njen suprug Doanld Tramp najavio da će se kandidovati za predsjedničke izbore u Americi 2024. godine i otkako su protiv njega podignute brojne optužnice.

Pojavila se posljednji put na zabavi povodom Noći vještica na imanju na Floridi. Da li zaista podržava supruga ili ne i šta se dešava sa njihovim brakom koji traje od 2005?

Pojavljivanje na zabavi povodom Noći vještica bilo je prvo zajedničko pojavljivanje bračnog para Tramp poslije sedam mjeseci. Melanija Tramp prati aktivnosti svog supruga i ne ustručava se da iskaže svoje mišljenje, tvrde izvori, piše Vašington Post.

Tramp se ove godine suočio sa nekoliko optužnica, uključujući optužbe povezane sa isplatama tajnog novca, povjerljivim dokumentima, miješanjem u izbore i “vođenjem poduhvata” za poništenje izbora 2020.

Šta se zapravo dešava sa Melanijom Tramp, otkrila je Stefani Grišam, njena bivša asistentkinja, koja je poručila da je bivša prva dama Amerike manje uzrujana zbog toga što je njen suprug pokušavao da potkupi ćutanje Stormi Danijel, sa kojom je imao intimne odnose dok je Melanija bila u drugom stanju, a više zbog toga što su je optužbe za varanje javno osramotile.

Iako se ne pojavljuje na sudskim ročištima sa suprugom, ona je uz njega, tvrde izvori.

– Nikakva kontrola, varanje, laganje, krađa, šta god, neće to promijeniti. Bila je uz njega i biće jer je ista kao on. To je potpuno transakcijski brak za oboje. Tačno je znala za koga se udala i upozorila ga je da će sve njegove tajne izaći na vidjelo ako se kandiduje za predsjednika – dodala je Grišam.

– Tačno je znala u što se upušta. Ona je to prihvatila i nastavlja to da prihvata. Ljudi bi bili iznenađeni koliko se njih dvoje slažu. Uvijek je govorila da će učiniti ono što želi. Bio je to način da se zaštiti a da niko ne sazna ko je zapravo ona. Razgovarali smo o tome kako bi njen namjeran izostanak komunikacije sa medijima natjerao sve da nagađaju i na kraju bi se održao narativ da je ona tajanstvena – rekao je Vinston Volkof .

Međutim, oni koji poznaju Trampove, rekli su da se Donald bolje ponaša kada je Melanija u njegovoj blizini. Ona mu je predložila da prestane da ismijeva transrodne dizače tegova i da prestane da pleše na bini.

– Draga, jako te volim, ali ovo nije predsjednički. Kad dižete tegove. Ovo nije predsjednički. Ili se baviš plivanjem, ili ne – komentarisao je njen prijedlog, prenosi Žena Blic.

Melanija je tako sa distance usresređena na predizbornu kampanju svog muža, a veoma je posvećena njihovom sinu Baronu.

– Još jedan štit. Ne možete reći bilo šta loše o dobroj majci -dodao je Volfkof.

Dok Baron završava srednju školu u području Palm biča, Melanija se rijetko sreće u komšiluku.

– Gospođa Tramp je uvijek bila i uvijek će biti fokusirana na svoju porodicu, jer je to na prvom mjestu. Svi koji tvrde da imaju uvid u njen životu, treba da budu oprezni sa time – rekao je portparol Donalda Trampa.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...