fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Magazin

Sofia Vergara govorila o “teškoj 2023.” i priznala: Ne znam postoji li novi početak u 51. godini

Zvijezda serije “Moderne porodica” bila je iskrena u intervjuu za PEOPLE na svojoj zabavi.

Govorila je Sofia Vergara o svojim razmišljanjima o godini na izmaku i manevriranju kroz različite izazove koji su se pojavili.

“Imala sam vrlo zanimljivu godinu. Ne želim reći lošu ili nešto slično, ali bila je vrlo zanimljiva i vrlo teška. Ove sam godine prošla kroz razvod, štrajk koji je tako dugo trajao.

Vidjela sam kako se moji prijatelji muče – neki su morali ispisati svoju djecu iz škola ili su imali problema s hipotekama, tako da je ovo bila čudna, čudna godina”, kaže Vergara (51).

Slavna glumica misli na svoj razlaz od Joea Manganiella ovog ljeta nakon sedam godina braka, zajedno s gotovo četveromjesečnim štrajkom u Hollywoodu koji je stavio većinu filmskih i TV projekata na čekanje.

Međutim, iako priznaje da je bilo nekoliko prepreka i za nju lično i za estradni biznis u cjelini, vjeruje da je na putu svjetlija budućnost.

“Nije da je loše. Mislim da se sve stvari rješavaju, da će sve biti u redu i jako sam uzbuđen zbog sljedeće godine”, nastavlja Vergara.

Jedna od stvari za koje kaže da se veseli je nova Netflixova serija, u kojoj glumi, pod nazivom “Griselda”, koja će premijerno biti prikazana u januaru.

“Započinjem svjetsku medijsku turneju odmah nakon Nove godine, tako da sam spremna za to. Bit će uzbudljivo”, kaže ona.

Na pitanje misli li da će 2024. biti “novi početak” za nju, glumica za PEOPLE kaže:

“Nadam se”, ali dodaje:

“Ne znam postoji li tako nešto kao novi početak u 51. godini.”

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Služba civilne zaštite Grada Tuzle upozorava građane da je izdato NARANDŽASTO upozorenje od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za period od 23.02.2024. godine od...

Magazin

Mlada pjevačica Teodora Popovska prošle godine je navršila tek 18 godina, a već je stekla veliku popularnost kod publike. Naime, ona ima nekoliko zapaženih singlova poput...