fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

SLATKA TI JE OVA: Dino Suljić otkrio da li je pronašao ljubav u “Zvezdama Granda”

Mladi pjevač ne krije da je sretan i ponosan što je tokom sezone uspio da pokaže talenat milionima gledalaca i zbog toga se trudi da u svakom krugu bude sve bolji.

– Takav sam nekako prirodno i uvijek kažem „Drago mi je da sam se i na Grandu predstavio takav kakav sam inače“– istakao je Dino sa osmijehom na licu.

Dosta toga se dešava iza kulisa snimanja emisije dok se takmičari priremaju za nastupe, a mnogi su rekli da je upravo Dino taj koji je uvijek zadužen za dobro raspoloženje u bekstejdžu.

– Volio bi da oni o tome pričaju i vjerovatno bi svi rekli da sam ja, jer uvijek dok je trema i treba pjesma da se izabere, ja bacim neku foru. Tako doprinosim najčešće timu i svi se opuste, energija bude na nivou – rekao je on.

Suljić zatim priznaje da su mu „Zvezde Granda“ potpuno promijenile život i dodaje da nije mogao ni da zamisli da će poslije samo nekoliko nastupa doživjeti ogromnu popularnost.

– Vjerovao sam u sebe, ali nisam mogao ni da zamislim da ću doći dovde. Kad se sjetim audicije i kako sam odjednom bez plana otišao tamo. Fenomenalni su utisci, upoznao sam veliki broj prijatelja, divnih ljudi i naravno naše zvijezde, čast je biti ovdje – istakao je Dino.

Poznato je da njegova mentorka Svetlana Ceca Ražnatović vrijedno radi sa svojim kandidatima, a Suljić je sada otkrio koji će njen savjet zauvek pamtiti.

– Sviđa mi se što je kod mene probudila emociju. Ja sam oduvijek pjevao tehnički dobro, međutim emocija je nešto što je trebalo probuditi i evo sada na nastupu je možda i previše emocije bilo. Uglavnom, to je savjet njen koji sam poslušao – objasnio je on.

Na pitanje da li su se rodile neke ljubavi u „Zvezdama Granda“, takmičar je odgovorio da se upravo on zaljubio tokom sezone.

-Uvijek toga bude, samo se to zna ili se ne zna – kazao je on, a zatim šokirao odgovorom na pitanje da li on ima simpatiju:

-Imam nekoliko. Desi se da vam se neko svidi i onda taj neko ispadne i onda morate naći zamjenu. One koje su u polufinalu, sad samo gledam ko je direktno prošao. Mamin sud je najbitniji, ona zna. Šalim se, ja sam glavni, ali naravno kažu „Slatka ti je ova“ – zaključio je mladi pjevač, prenosi Grand.nova.rs.

(Express / Bosniainfo.ba)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

Nakon pobjede Šejle Zonić u Zvezdama Granda navodno je upitan njen pobjednički koncert u Tuzli. Armin Zonić, Šejlin suprug, osvrnuo se na dešavanja nakon...