fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Magazin

SJEĆATE LI SE EKSTRA NENE: Imala je život poput meksičkih sapunica

Pjevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena karijeru nikada nije gradila na skandalima. Njen životni put nije bio lak – pjevanjem je počela da se bavi jako rano jer je samo 16 godina ostala bez roditelja.

Brinula je o sestri i sebi, a postala je jedna od najpoznatijih pjevačica u tadašnjoj Jugoslaviji. Bivši muž Ekstra Nene je Miroljub Jevtić koji je, kako joj se tada činilo, bio njena životna ljubav.

Udala se poslije samo osam dana veze. Miroljub je tada bio na funkciji zamjenika direktora “Željeznica Srbije”, a pjevačica je isticala koliko je sretna jer je pronašla zaštitnika.

-Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo vidjeli, a osmog dana riješili smo da se vjenčamo. I vjenčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina. Ne! Jednostavno sam osjetila da je to neko s kim vrijedi provesti život – govorila je Ekstra Nena kojoj je muž bio na prvom mjestu.

-Prijatelj mi kaže: ‘Vi ste kao latino serija.‘ To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mjestu. Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti – rekla je svojevremeno pjevačica, koja već godinama radi kao asistent na jednom privatnom fakultetu.

Ipak, ljubavna priča nije potrajala. Završila se brzo, kao što je i počela, prije prve godišnjice braka uz šturu izjavu o nepodudaranju stavova. Poslije toga Ekstra Nena se nije udavala. 

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Služba civilne zaštite Grada Tuzle upozorava građane da je izdato NARANDŽASTO upozorenje od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za period od 23.02.2024. godine od...

Crna hronika

Na magistralnom putu M-4 Tuzla – Doboj, u naselju Donja Lohinja kod Gračanice, jučer se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba...