fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

ŠEJLA ZONIĆ ISKRENO UOČI FINALA: Zračimo samo ljubavlju i pozitivnošću prema svima

Šejla Zonić, učesnica Zvezda Granda, izražava radost i zahvalnost zbog svog talenta, smatrajući ga božanskim darom. 

N1 prenosi njezinu objavu, priznajući da takve osobne izjave obično ne daje ona ili njezin predstavnik, ali ovaj poseban trenutak želi podijeliti sa svojim simpatizerima.

Među brojnim profilima koje mi šalju moji prijatelji posebno je jedan na kojem me spominju, bojkotiraju, šire mržnju, a sve to dok u pozadini pjeva djevojka koja se natječe. Video završava posterom te djevojke i molbom da se glasa za nju.

Odbijam sudjelovati u uobičajenoj praksi kupnje kartica ili prikupljanja glasova, jer nisam voljana ulagati u osiguravanje potencijalnog trijumfa. Ako je u stanju ostvariti pobjedu poštenjem, neka tako i bude. Međutim, ako pribjegne nepoštenoj taktici, to mu nije uvjet. Moj identitet neće biti oblikovan mojim položajem u konkurenciji, već radnjama i postignućima koja ću poduzeti u budućnosti.

Tijekom službenog natjecanja Zvezde Granda, koje traje 9 mjeseci, imala sam sreću prikupiti nevjerojatnih 200 TISUĆA pratitelja na raznim platformama društvenih medija. Izljev podrške i ljubavi od svih vas bio je nevjerojatan. Uistinu sam zahvalan na vašoj nepokolebljivoj predanosti i ljubavi. Hvala vam od srca!

Brojni pojedinci iskazuju podršku svom favoriziranom kandidatu tako što me ozbiljno vrijeđaju, pozivaju se na mog mentora u Grandu, pozivaju se na prošlost i rat te pozivaju druge da glasaju isključivo za određenu osobu. Njihovi motivi proizlaze iz mjesta straha, budući da su dobro svjesni mojih sposobnosti i ograničenog prostora koji imaju za izmišljanje raznih priča.

Prema mom prijatelju Arminu, razlog zašto ne bojkotiraju nekog drugog na isti način je nedostatak straha prema toj osobi. I to je, prijatelju moj, ono što definira uspjeh.

Što me kočilo da se ranije prijavim za Grand? Možda je to bilo zato što nisam bila spreman na ono što je bilo izvan područja mog odgoja. Međutim, sada shvaćam da postoje brojni pokazatelji koji potvrđuju nečiju vrijednost, čak i ako neki od njih mogu izazvati privremenu nelagodu. Takva je bit života.

One koji stoje uz mene pozivam da se suzdrže od vrijeđanja drugih. Umjesto toga, zračimo samo ljubavlju i pozitivnošću prema svima!

(Express / zenaportal.info)

Izvor

Izdvojeno

BiH

Privremeni izvod iz centralnog biračkog spiska za ovogodišnje lokalne izbore dostupan je javnosti, saopšteno je iz Centralne izborne komisije BiH. CIK je pozvao sve...

Biznis

Stambeno poslovni objekat Nova Pecara u Tuzli bit će bogatiji za dugo očekivani Bingo hipermarket koji će svoja vrata će otvoriti 13. juna u...

Magazin

Pjevač Tropico benda, Aleksandar Sale Cvetković, doživio je nezgodu u jednom shopping centru te je završio u bolnici. Pjevaču je jučer iznenada pozlilo, nakon...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Slaviša Radović, lijevi bek, više neće nositi dres FK Sarajevo. On se od bordo tima oprostio...