fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

SANDRA AFRIKA OTVORILA DUŠU: Istina je da je bila trudna s fudbalerom, a otac za nju nije htio ni da čuje

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prvi put je smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života.

Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila trudna sa sportistom.

  • Poslije veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina – kazala je Afrika u podkastu, priznajući da je trebalo i da se vjenčaju.
  • Da, u jednom momentu sam željela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze – kazala je Afrika koja je ovom prilikom priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali:
  • Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je – ispričala je Sandra.

Inače, Sandra je govorila i o odnosu sa ocem, te je šokirala sve kada je ispričala da ju je otac šišao na ćelavo.

  • Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gdje sam i s kim, a na primjer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo. Nisam ga vidjela godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoljetstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htjela da mu pomognem, iako on nije htio ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to – pričala je ona sa knedlom u grlu.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...