fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

RIJALDA KARAHASANOVIĆ ISKRENO: Raduje se majčinstvu, seli se u Beč

Rialda Karahasanović, Sarajka s adresom u Beogradu, trenutno se priprema za selidbu u Beč. Kao popularna ličnost na društvenim mrežama, pjevačica i nekadašnja učesnica šoua realnosti „Zadruga, Rialda je poznata po svom dinamičnom životu i profesionalnim uspjesima.

Trenutno, zajedno sa svojim izabranikom Elvisom Biberovićem s radošću iščekuje rođenje njihovog prvog djeteta. Kako nam je rekla trebala bi roditi djevojčicu. Ova nova životna etapa donosi uzbuđenje i promjene, ali Rialda se suočava s njima s istim entuzijazmom i snagom koji su je do sada krasili.
Ekskluzivno za “Avaz“ nam je otkrila kad je saznala za trudnoću i kako je svom izabraniku saopćila sretne vijesti.

– Bio je kraj februara kada smo proveli nekoliko dana zajedno u Sarajevu. Nakon što se vratio u Beč, imala sam osjećaj da sam trudna, što se kasnije i potvrdilo. Elvisu sam tu vijest prenijela putem fotografije koju sam mu poslala na WhatsAppu. U prvi mah je mislio da je riječ o testu na koronu i da sam pozitivna. Kada sam mu pojasnila situaciju, bio je oduševljen – govori nam Rialda.

Kako se osjećate kao trudnica, imate li nekih poteškoća, mučnina …?

– Samo ću reći da prva tri mjeseca trudnoće nisu bila nimalo laka, ali sada je sve u najboljem redu i osjećam se sjajno.

Da li Vam je uvijek životni prioritet bio imati porodicu?

– Mislim da se životni prioriteti mijenjaju s godinama. Kada sam imala 20 ili 25 godina, nije mi bio prioritet da se udam i osnujem porodicu, jer sam bila fokusirana na ostvarivanje svojih ciljeva. Naravno, s godinama se te želje za porodicom, brakom i roditeljstvom sve više javljaju.

Imali smo prilike vidjeti na Instagramu najave i za vjenčanje, jeste li nam spremni otkriti kada planirate stati na „ludi kamen“?

– Prinova je malo “prolongirala” planove, ali svakako da to planiramo kada dobijemo trećeg člana u “timu”, tada ćemo se posvetiti planovima oko vjenčanja. Svakako da jedva čekam taj trenutak.

Kada ste shvatili da je Elvis ljubav Vašeg života?

– Nakon prvog izlaska sam mu rekla da će mi biti muž. Odmah sam znala da je on taj.

Možete li nam reći nešto više o vašim planovima u Austriji i kako se nadate da će ta promjena utjecati na vaš život i karijeru?

– Nakon nepunih osam godina života u Beogradu, selim se u Beč i iskreno, jako sam uzbuđena. Što se tiče moje karijere i utjecaja na moje poslovne obaveze, preseljenje neće imati veliki utjecaj. Ionako sam stalno bila na putu i živjela iz kofera. Postavila sam mnoge stvari na svoje mjesto, što mi olakšava funkcioniranje gdje god da živim.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...