fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Rada Manojlović odrasla u trošnoj seoskoj kući, a već 15 godina moli oca ovo

Rada Manojlović proslavila se nakon takmičenja u “Zvezdama Granda”, a nikada nije krila da je u djetinjstvu živjela skromno.

Rada Manojlović je odrasla u trošnoj kući u selu Četereže.

Pjevačica je živjela sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbijedila komforan život.

Kako se pisalo, pjevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 eura, a sada posjeduje vilu sa besnom luksuznom ogradom.

Nekada su Rada i njena porodica, koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.

U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pjevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću.

Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pjevačica odrasla i sve to je jednom prilikom prikazala u emisiji “Amidži šou”, kada je voditelj Ognjen Amidžić bio u posjeti pjevačicinoj kući u Četerežu.

“Već 15 godina molim oca da prestane da radi”

– Moj tata prodaje toalet-papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin… Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i prije nego što sam postala popularna – napisala je pjevačica jednom prilikom na Tviteru.

(Express / Kurir)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

BiH

Nakon pobjede Šejle Zonić u Zvezdama Granda navodno je upitan njen pobjednički koncert u Tuzli. Armin Zonić, Šejlin suprug, osvrnuo se na dešavanja nakon...