fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

PUKLA BRUKA… Klavijaturista oteo pjevaču bivšu djevojku: Mladen u suzama zbog Dejana

Članovi Dijamanti benda ne prestaju da iznenađuju javnost. Nakon kraćeg vremena popularni muški sastav juče je objavio novu pjesmu “Strano telo”, koju prati zanimljiva i drugačija ekranizacija.

Naime, spot prati tužna ljubavna priča, koja je opisana specifičnim kadrovima. U jednom momentu klavijaturista Dejan Jalić ženi se bivšom djevojkom pjevača Mladena Rosića, koji je odlično odglumio tužnog dečka kada je na vjenčanju ugledao svoju dragu pored druga. Za scena je mnoge dovela do suza.

S obzirom na to da uvijek biraju najbolje saradnike i ne pitaju za cijenu, ovog puta po prvi put opredijelili su se za Baneta Opačića zbog želje i ambicioznosti za novim i svježim stvarima. Dokazano je da tu nema greške budući da su za samo nekoliko sati postali viralni na društvenim mrežama, a pozitivne komentare dobili su i od brojnih javnih ličnosti.

-“Najbolji ste, svaka čast”, “Bravo kolege, dokazali ste da se muzika još uvijek vrjednuje”, “Kvalitetni, radni, uspješni i ostvareni”, “Nova pjesma kida, hit u najavi”, “Sve čestitke, ova stvar prolazi sigurno”, “Dijamante hoćemo sljedeće godine na Evroviziji, da pokažemo Evropi šta je muzika” – glase samo neke od pohvala koje su Dijamanti dobili na internetu..

-Prezadovoljni smo! Nekako u prvim danima priželjkujemo i očekujemo sve i svašta, ti prvi dani su najkritičniji (smijeh). Javilo se dosta ljudi, kao i naših kolega, sa riječima hvale i podrške. Nama muzičarima to mnogo znači jer kad pohvali kolega znaš da je to dobro – rekao je klavijaturista i šef benda Dejan Jalić, a potom se osvrnuo na saradnju sa Banetom Opačićem.

-Sjajan je. Čovjek je profesionalac bez greške. Brzo smo se dogovorili i uradili posao. Kad neko kvalitetno obavlja svoj posao, a na sve to ga obožava, uspjeh je zagarantovan. Pozvao bih sve ljude da čuju pjesmu, a ujedno nam i ostavljaju komentare i utiske – kazao je muzičar.

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Ženska osoba E. H. (29) iz Gračanice preminula je nakon komplikacija poslije porođaja. – Dana 22.05.2024.godine, oko 21,15 sati, PS Lukavac je obaviještena od...

Vijesti

Golema tuga nadvila se danas nad Gračanicom gdje je na Centralnom mezarju ukopana Elvira Huskanović, porodilja koja je preminula 22. maja u večernjim satima...

Biznis

Danas je, postavljanjem kamena temeljca, Lidl Bosna i Hercegovina svečano započeo izgradnju svog prvog logističko-distributivnog centra. Centar se nalazi u  Lepenici, općina Kiseljak i...

Magazin

Ovogodišnja takmičarka „Zvezda Granda“ koja je osvojila region svojim vanvremenskim talentom, Šejla Zonić, ispričala je kako joj se otac razbolio kada je išla u...