fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

Prve fotografije majke Darka Lazića sa dečkom: Grlili se na njegovoj svadbi, a niko nije znao da su u vezi!

Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored Dragana Paunovića.

Kako se Dragan oglasio za Telegraf, te otkrio koliko uživaju u ljubavi, on je proslijedio i njihove zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni pozirali.

– Uživamo u planinskoj avanturi – rekao je Dragan.

– Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno – počeo je Dragan za Telegraf.rs.

Kako je rekao, zbog svog posla često sarađuje sa poznatima, a živi na tri relacije.

– Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji – dodao je Paunović.

Na pitanje kako Branka i on održavaju vezu, budući da je Dragan stalno na putu, on je istakao da putuju zajedno.

– Putujemo zajedno naravno, lijepo je voljeti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vrijeme zajedno, lijepo provodimo vrijeme, cijenimo se i poštujemo, a to je najbitnije – kazao je Dragan za Telegraf.rs.

Nezaobilazno pitanje bilo je i u kakvom je odnosu sa Darkom, te da li je bio na njegovoj nedavno održanoj svadbi sa Katarinom Lazić.

– Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cijenimo i poštujemo, sve je lijepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno – otkrio je Dragan.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...