fbpx

Prve fotografije majke Darka Lazića sa dečkom: Grlili se na njegovoj svadbi, a niko nije znao da su u vezi!

od Urednik

Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored Dragana Paunovića.

Kako se Dragan oglasio za Telegraf, te otkrio koliko uživaju u ljubavi, on je proslijedio i njihove zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni pozirali.

– Uživamo u planinskoj avanturi – rekao je Dragan.

– Ona je žena sama, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, pa nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno ovo je sve normalno – počeo je Dragan za Telegraf.rs.

Kako je rekao, zbog svog posla često sarađuje sa poznatima, a živi na tri relacije.

– Ja često sarađujem sa poznatim ličnostima, najviše sa fudbalerima, imam menadžersku agenciju. Rođen sam i živim u Holandiji, takođe u Parizu sam često kao i Srbiji, stalno sam na toj relaciji – dodao je Paunović.

Na pitanje kako Branka i on održavaju vezu, budući da je Dragan stalno na putu, on je istakao da putuju zajedno.

– Putujemo zajedno naravno, lijepo je voljeti i biti voljen stvarno. Mi smo već duže vrijeme zajedno, lijepo provodimo vrijeme, cijenimo se i poštujemo, a to je najbitnije – kazao je Dragan za Telegraf.rs.

Nezaobilazno pitanje bilo je i u kakvom je odnosu sa Darkom, te da li je bio na njegovoj nedavno održanoj svadbi sa Katarinom Lazić.

– Što se tiče Darka on je stvarno fin dečko, divan je. Mi se baš cijenimo i poštujemo, sve je lijepo prihvatio. Darko je velika legenda, bio sam i na svadbi naravno – otkrio je Dragan.

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.