fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Crna hronika

Pripadnici GSS-a tokom vježbe pronašli beživotno tijelo

Pripadnici GSS-a pronašli su beživotno tijelo tokom vježbe na brdu Butorovica, nakon čega su obavijestili policiju u Ljubuškom te uz nalog tužilaštva ZHK izvršili evakuaciju tijela.

Dežurni tužilac Zapadnohercegovačkog kantona kazao je za Klix da su tijelo za sada neidentifikovane osobe pronašli pripadnici GSS-a tokom redovne vježbe na nepristupačnom terenu.

Oni su obavijestili PU Ljubuški, a nakon završetka potrebnih procedura u evakuaciji tijela je učestvovalo je 14 pripadnika GSS Ljubuški i GSS Vitez.

“Pripadnici PU Ljubuški su po ovlaštenju dežurnog tužioca izašli na mjesto događaja i obavili uviđaj. Izuzeti su predmeti koji su se tu našli, a tijelo je prevezeno u Gradsku mrtvačnici i nad njim će se sutra izvršiti obdukcija”, kazao je dežurni tužilac.

Ističe da je tijelo u fazi raspadanja, te da pronađeni predmeti, među kojima nema dokumenata, ne upućuju na identitet pronađene osobe.

“Izuzet će se DNK, te provesti sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio identitet”, kazao je tužilac te je naglasio da se istraga nastavlja.

Klix.ba//Otisak.ba

Objava Pripadnici GSS-a tokom vježbe pronašli beživotno tijelo pojavila se prvi puta na Otisak.ba.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...