fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Predstojećeg vikenda održat će se Raiffeisen Bank S.ketch Street Volleyball, dvanaesti put u centru Sarajeva

Početak ljeta u Sarajevu i ove godine bit će u znaku sporta i dobre zabave. Riječ je o „Raiffeisen Bank S.ketch Street Volleyball 2024“ – 12. turniru u odbojci na otvorenom za djevojčice i djevojke, koji će se održati od 01. do 02. juna na trgu ispred Aria Mall-a. Organizatori događaja su Marketing agencija „B40“ i Odbojkaški klub „ORT“.

„Raiffeisen Bank S.ketch Street Volleyball 2024“ je kombinacija sporta, kvalitetne pop muzike i zabavnog programa, te niza popratnih takmičenja za publiku. Na platou Aria Mall-a bit će postavljeni posebni tereni za uličnu odbojku. Prijavljene su 74 ekipe, sa više od 400 igračica. Raspored mečeva prvog dana možete preuzeti na ovom linku.

Osnovu S.ketch-a čini sportski događaj u kombinaciji sa pratećim sadržajem.  Pravila su jednostavna: igra se 4 na 4. Pravo učešća imaju sve djevojčice/djevojke rođene 2007. godine i mlađe, a podijeljene su u tri konkurencije:  07-08; 09-10; 11-mlađe. Prve tri ekipe u sve tri konkurencije nagrađuju Raiffeisen Bank Club Paket, Bracom, Quickie, R&S, Gorenje i Juicy.

Više informacija možete preuzeti na web stranici www.sketch.ba/odbojka, kao i na Facebook stranici FB/SketchStreetVolleyball.

Ovu manifestaciju su podržali: Raiffeisen Bank Club Paket, Prolab, Hyundai, Quickie, R&S, VF komerc, Gorenje, Juicy, Bracom, Aria Mall i Knap studio.

Medijski pokrovitelji su Sport Centar, RSG Radio, Antena Sarajevo, Klix.ba iHayat TV.

The post Predstojećeg vikenda održat će se Raiffeisen Bank S.ketch Street Volleyball, dvanaesti put u centru Sarajeva appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

Nakon pobjede Šejle Zonić u Zvezdama Granda navodno je upitan njen pobjednički koncert u Tuzli. Armin Zonić, Šejlin suprug, osvrnuo se na dešavanja nakon...