fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Poznata britanska influenserka: BiH je moja omiljena destinacija za 2024. godinu

Em je poznata britanska influenserka koja vodi nalog @emsbudgettravel i koja svojim pratiocima daje najbolje savjete za ljetovanje ali i putovanje tokom godine.

Njena posljednja destinacija bila je Bosna i Hercegovina, a o svom iskustvu kaže da ne morate opljačkati banku da biste proputovali svijetom, ali da ju je BiH iznenadila više nego prijatno jer je njena četvorodnevna posjeta bila jeftinija od 200 funti.

Ona je BiH najzvala destinacijom koja je najviše potcijenjena te da joj je postala omiljena.

“Moja omiljena zemlja za 2024. godinu je Bosna i Hercegovina, jer je najjeftinija, a ujedno i potcijenjena. Zapravo, mislim da je ovo savršena zemlja za parove i druženje sa prijateljima”, rekla je Em, a prenosi britanski The Mirror.

Nakon što je ove godine posjetila devet zemalja, Em kaže da je BiH ubjedljivo na vrhu njene liste. Smatra da je to “skriveni dragulj”, a sada je dostupna svima jer je Ryanair pojačao letove prema ovoj destinaciji.

Em dalje navodi da je tokom svoje četvorodnevne posjete potrošila 158, 44 funte, što je nevjerovatno niska cifra ako se uzme u obzir: let avionom, smještaj, hrana, aktivnosti, javni prevoz – bukvalno sve!”

Ona kaže da je zemlja opravdala reputaciju jedne od najjeftinijih u Evropi, a za svoju posjetu BiH kaže da je odsjela u Sarajevu te da se sva četiri dana osjećala nevjerovatno bezbjednom.

Dodaje da su lokalci nevjerovatno prijatni, prijateljski nastrojeni, a sama zemlja ima nevjerovatna mjesta za vidjeti poput Rijeka, planina, jezera, vodopada. Na kraju je preporučila da se posjeti i Mostar, za koji je rekla da je prosto magičan.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...