fbpx
Zanimljivosti

PODMETANJA IM NISU USPJELA: Kolege mogu da pogledam u oči mirne savjesti

Regionalna pjevačica Elma Hrustić već nekoliko godina uspješno opstaje na muzičkoj sceni kako kod nas, tako i u Turskoj gd,e živi dugi niz godina, i često ističe da svoj muzički put je sama gradila bez podrške ljudi sa strane.

-Za ove godine koliko sam na sceni nikada nisam koristila igre, manipulacije i ljude kako bih uspjela, kada sam počinjala bila sam svjesna da je put težak ali ljubav prema muzici a poslije i prema publici su me doveli da s ponosom mogu reći “Elma, nikom nisi ništa dužna, mirna ti je savjest”.

Kako dodaje pjevačica nailazila je na mnoge prepreke od strane kolega, ali se uspješno izborila s tim.

– Kada ste uspješni uvijek nekom zasmetate, budete trn u oku, ali ja za svakog mogu da kažem neka im je sretno i uspješno. Mnoge kolegice prate svaki moj korak i bude tu i javne ljubomore pa čak i kopiranje mojih izjava, ali kako se kaže dobre ljude tuđi uspjeh raduje a loše ljude boli.

Elma se sa ovakvim stvarima nije susrela u Turskoj, jer ističe da kolege tamo jedni drugima rado izlaze u susret i raduju se uspjesima svojih kolega ali izgleda da kod nas treba još mnogi da uče, da ima mjesta za svakog pod muzičkim nebom.

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima