fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

PJEVAČICA IZBACILA LJUBAVNICU IZ KUĆE: Molila me da joj vratim odjeću

Pjevačica Lepa Lukić iza sebe ima četiri braka, a jednom prilikom doživjela je čak i prijevaru. Poslije braka s Tomom Lukićem, s kojim je, kako je sama pričala, proživjela pakao zbog njegove ljubomore, pjevačica se 1977. godine udala za tada uspješnog estradnog menadžera Vladimira Perovića.

Oni su bili sedam godina u braku, sve dok ga nije uhvatila u preljubu. Vlada je prevario Lepu u njihovom obiteljskom domu, a odmah poslije toga su okončali bračnu zajednicu. Lepa je svojevremeno i opisala ovu neugodnu situaciju. “Rekla sam da idem na deset dana u inozemstvo pjevati”, započela je.

“Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Poslije sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje”, ispričala je pjevačica u jednom intervjuu.

Međutim, budući da je on danas u braku sa Suzanom Perović, mnogi su pomišljali da je kraljicu narodne glazbe prevario upravo s njom. Suzana je nedavno govorila o ovome i otkrila da li je u pitanju ona ili neka druga ženska osoba.

“Naopako! Kao prvo, ja sam i dalje u braku s njim… Kako i zašto i zbog čega, to je samo moja stvar. Mi smo izloženi javnosti, tako da ljudi prave spekulacije na razne načine”, rekla je Suzana. “To sam baš čula, da su bile neke izjave kada sam izašla iz realityja, da sam ja ta žena koja je uhvaćena u toj preljubu. Ne! Na žalost ili na sreću onih što su tako mislili, nisam to ja”, dodala je.

“Bila sam isuviše mlada kada su oni bili u braku, imala sam nekih 12 godina kada su se vjenčali, koliko znam iz Vladinih priča. Tako da ja to nisam, to je neka druga osoba u pitanju. Naravno, ja to ime neću izgovoriti jer ne volim o tome da pričam, to nije ni dio mog života i nisam sudjelovala u tome i nemam pravo da prozivam tog nekog”, objasnila je ona za “Grand”.

(Express / Dnevno.hr)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...