fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Magazin

Pjevač krio da mu je Senidah sestra: Nije ni znala da idem u “Zvezde Granda”

Iako se na estradi gotovo sve zna, ko je u kakvom ljubavnom i prijateljskom odnosu, rodbinske veze ipak najviše intrigiraju javnost. Ali Edisu Agiću, nekadašnjem učesniku „Zvezda Granda“, pošlo je za rukom da od svih, pa čak i od Saše Popovića sakrije informaciju da mu je Senidah sestra od tetke.

– Ja to nisam krio, samo nisam mahao informacijom da mi je Senidah sestra. jednostavno nisam želio da gradim svoj put preko tuđeg imena, iako mi je Senidah sestra od tetke, moj i njen deda su rođena braća– objasnio je Edis i otkrio u kakvom je odnosu sa sestrom.

–Ranije je da je više bilo prilika da se viđamo i bili smo bliži. Ona sada živi preko, na turneji je stalno, pa se slabije i viđamo. Ranije, kad god se okupimo bilo je i prilike da pričamo o muzici. Iskreno, sad dugo nismo stupili u kontakt – rekao je i dodao da mu se jako dopada način na koji njegova sestra gradi put.

-Ona je jako inovativna i originalna i dopada mi se to što radi, jer je u današnje vrijeme jako teško biti autentičan. Njoj to polazi za rukom, gradi svoj stil, ne bježi od toga i ni u jednom trenutku nije podlegla muzičkim trendovima- objasnio je Edis.

Iako je rodbisnku vezu sa Senidom mogao da iskoristi u takmičenju, pjevač nije želio da svoju karijeru gradi zahvaljujući njoj. Kako kaže, ne bi bilo fer prema njoj i njenoj blistavoj karijeri, a ni on nije želio da ga pamte kao Senidinog brata.

Edis je otkrio i kako je Senida reagovala kada je čula da se takmiči u „Zvezdama Granda“.

-U prvom trenutku nije ni znala da sam se prijavio za takmičenje, tačnije niko iz moje porodice nije znao. Kasnije me je podržala u cijeloj priči što se tiče Granda – istakao je Agić i priznao da li mu je dala neki savjet, budući da je tek na početku karijere.

-Podržala je to što radim, nije se mnogo miješala i nije mi uputila ni kritiku, ni sugestiju, ali je podrška bila velika- rekao je Edis, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snimi duet sa sestrom, odgovorio je:

-Zašto da ne, ja bih to jako volio!

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Služba civilne zaštite Grada Tuzle upozorava građane da je izdato NARANDŽASTO upozorenje od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za period od 23.02.2024. godine od...

Magazin

Mlada pjevačica Teodora Popovska prošle godine je navršila tek 18 godina, a već je stekla veliku popularnost kod publike. Naime, ona ima nekoliko zapaženih singlova poput...