fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

BiH

PJEVA, UŽIVA I SMIJE SE, KO DA NIJE ZGAZIO ČOVJEKA PRIJE 4 MJESECA – PressMedia

Pjevač Mahir Petrović je 31. jula 2023. godine u Gornjem Vakufu/Uskoplju Audijem pokosio pješaka Jozu Batinića koji je podlegao povredama, a Petrović je pobjegao sa lica mjesta. Skoro mjesec dana se sakrivao i sa ocem Irfanom Petrovićem je pokušao popraviti oštećenja na Audiju, a onda ih je policija otkrila i lišila slobode.

Nakon ovog pokušaja sakrivanja dokaza, Tužilaštvo Srednjobosanskog kantona ih je ipak odlučilo pustiti da se brane sa slobode.

Mahir Petrović se sada oglasio na Facebooku i opisao šta se njemu dešavalo kobne noći. Kaže da mu je žao i da je od Joze Batinića mislio da je pas, da želi upoznati njegovu porodicu, a kaže da je Jozo hodao sredinom ceste.

U vremenu dok je porodica Batinović tugovala, ovaj pjevač odlučio je postati TikToker te uveseljavati ljude po ovoj društvenoj mreži, pjevajuči muzičke hitove.

Ništa to nije novo jer smo javnost upoznali da je porodica Petrović osmislila pakleni plan poslije nesreće.

Kako saznaje Crna Hronika, odmah nakon nesreće pijani Mahir Petrović je otišao kući i rekao ocu Irfanu šta je uradio. Njihov plan je bio da sve prekriju, da sakriju automobil Audi kojim je skrivio nesreću, te da se Mahir ponaša uobičajno kako komšije i sugrađani ne bi posumnjali na njega. Otac mu je savjetovao da nikome ne govori šta je uradio.

Mahir je mjesec dana izlazio na ista mjesta kao i prije nesreće, pjevao po svadbama, provodio se po kafanama, odlazio u Beograd i vraćao se, te je na društvenim mrežama objavljivao fotografije kao da se ništa nije dogodilo.

Za to vrijeme je otac Irfan Petrović pokušao kupiti rezervne dijelove za oštećeni Audi, kako bi prikrili da je automobil učestvovao u saobraćajnoj nesreći.

Očigledno u BiH može sve…

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Služba civilne zaštite Grada Tuzle upozorava građane da je izdato NARANDŽASTO upozorenje od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za period od 23.02.2024. godine od...

Magazin

Još od kada je došlo do emotivnog razlaza između Rade Manojlović i Harisa Berkovića, o pjevačicinom emotivnom životu nizale su se razne spekulacije, ali javnost nije...