fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

OVO NIKO NIJE ZNAO: Evo zašto se Indira povukla na vrhuncu svoje karijere

Indira Radić se prije nekoliko godina u jeku popularnosti povukla s javne scene kako bi živjela miran i povučen život daleko od očiju javnosti.

Kako prenose domaći mediji, iako je tada bila jedna od najpopularnijih pjevačica, s velikim brojem hitova, jedan od glavnih razloga njenog odsustva s javne scene bila je bolest njene majke Rose.

Indira je tad riješila da sve vrijeme bude uz majku kako bi je njegovala, a koja je tad bila u teškom zdravstvenom stanju, te joj je to bio prioritet. Kako je poznato da je pjevačica bila izuzetno vezana za svoje roditelje, koji su je oduvijek podržavali, ona je bez razmišljanja odlučila da sve ostavi po strani i posveti se brizi o majci.

Iako je otad prošlo nekoliko godina, Radićeva se ni do dan-danas nije vratila na velika vrata, ali za razliku od prethodnog perioda, kada nije ni nastupala, sada je riješila da prihvata pozive za gostovanja, pa često nastupa u jednom beogradskom klubu, ali i u lokalima širom regiona i dijaspore. Da je i sad tražena kao i nekad, svjedoči podatak da se za njene nastupe i dalje traži karta više, pa su diskoteke u kojima gostuje dupke pune.

Pjevačica je i sama svjesna koliko je publika svih generacija i dalje traži i voli, te je za naredni period najavila i nove pjesme, ali i veliki beogradski koncert, koji njeni fanovi godinama priželjkuju.

– Radim na novim pjesmama, ali ne po svaku cijenu. Imam jako bogatu karijeru, dosta pjesama koje se slušaju i koje su toliko godina prisutne u svim generacijama. Ne želim da bacim sjenku na te pjesme na bilo koji način i da uradim nešto što nije, makar približno, tom kvalitetu. Pripremam i beogradski koncert, biće mnogo koncerata.Želim ljudima da pružim ono što žele da čuju od mene. Koji god prostor da bude, najvažnije je da to bude jedno dobro druženje i da otpjevam sve one pjesme koje sam tokom karijere otpjevala – rekla je nedavno Indira za Kurir.

Iako je tokom cijele karijere svoj privatni život držala podalje od medija, Indira je jednom prilikom govorila o svojoj majci.

– Trenutno ne mogu da idem u Ameriku, Australiju, život mi ne dozvoljava. Životne prilike mi ne dozvoljavaju da putujem van Evrope. Mnogo sam posvećena svojoj porodici. Posebno majci, kojoj trebam svaki dan – ispričala je svojevremeno Radićeva.

(Express / Espreso)

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...