fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

OVO BAJRA KOJU JE UBILA SNAHA POSLIJE ŽESTOKE SVAĐE! Prije nekoliko dana došla iz BiH u Sjenicu (FOTO)

Bajra Lakota (66) iz sela nadomak Sjenice, ubijena je sinoć nakon svađe sa snahom L. A. A. (39) koja je, kako se sumnja, izbola nožem, a potom krvava pobjegla u jedan hotel u Užicama gdje je ubrzo uhapšena.

Osumnjičena je lišena slobode sinoć u jednom hotelu u blizini autobuske stanice. Svađa između snahe i svekrve kulminirala je navodno, nakon što je osumnjičena krivila žrtvu da je ona uzrok razvoda njenog sina i nje.

– Osumnjičena L. A. A. je sinoć nakon svađe dograbila nož i izbola svoju svekrvu Bajru u porodičnoj kući. Nesretna žena imala je nekoliko ubodnih rana po cijelom tijelu. Krvi je bilo na sve strane. Bajra je ležala u lokvi krvi, a njena pomahnitala snaha onako krvava izletjela je iz kuće – navodi naš izvor i dodaje:

– Bajra je u međuvremenu podlegla teškim povredama koje je zadobila od snahe. L. A. A. je pobjegla u nepoznatom pravcu, a brzom i efikasnom akcijom policije osumnjičena je uhapšena u užičkom hotelu.

Istraga je u toku i nju vodi Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru koje će utvrditi sve detalja jezivog zločina. Inače, osumnjičena je nakon razlaza od supruga, otišla da živi u Bosnu i Hercegovinu.

– Osumnjičena je u Srbiju došla nekoliko dana prije zločina sa jednom ženskom osobom – podsjeća izvor, piše Sandžak danas.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...