fbpx
Magazin

OVAJ MOĆNIK IZ SJENKE STOJI IZA JOVANE JEREMIĆ Mnogo je mlađi od nje, kupuje joj skupocjene poklone i osvojio je potpuno njeno srce (FOTO)

U današnjoj emisiji “Magazin In” gostovala je i popularna voditeljka, Jovana Jeremić, koja je napokon priznala da je emotivno ispunjena, ali i da se pored nje sada nalazi mlađi muškarac, koga i dalje čuva od očiju javnosti:

– Ja sada imam nekog ko čini sve za mene… zaljubljena sam i njemu sam centralna figura. Mogu samo da kažem da je mlađi od mene, ali ne puno – rekla je Jovana Jeremić u emisiji “Magazin In”.

Gosti u studiju su je odmah pitali da li je do njega dobila Roleks i da li je uspjeva da ispuni sve njene prohtjeve, ona je kao iz stopa odgovorila i objasnila:

– Nisam još uvijek dobila Roleks, ali doći će i on na red. Želim da objasnim i uozbiljim stvari. Ja volim da vidim da se muškarac trudi i da su mu važne moje potrebe. Ne treba odmah da kupuje Roleks, ali evo… ispričaću dvije situacije kada me je oduševio! Kočnica mi nije radila na rolerima, a ja sam pravi zaljubljenik u vožnju rolerima. On je odmah uzeo i odnio kod majstora i riješio problem. Takođe, oduševio me kada smo kasnili po Leu u vrtić. Zaglavili smo na Brankovom mostu i već san počela da dramim. U tom momentu on kaže ”Dotjeraj ti auto, ja idem po Leu” i zaustavlja prvog motociklistu, sjeda na motor i odlazi sa njim. Ubrzo me zove da je uzeo Leu i da je sve ok – objasnila je ona.

Izvor

Možda vas zanima