fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Biznis

Otvorena radna mjesta u Banjaluci, Kiseljaku, Sarajevu, Zagrebu…

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U saradnji sa portalom Boljiposao.com svake sedmice donosimo aktualne vijesti sa tržišta rada. One uključuju najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova.

SOLIDEX doo – P.J. Svijet Kockica (Lego Store Sarajevo) zapošljava Prodavača Lego (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac osigurava izrazito zanimljiv posao, ugodnu radnu klimu i profesionalan tim. Prijavi se do 27.12.2023. putem linka.

Kontoplus d.o.o. zapošljava na poziciji Mlađi referent u računovodstvu (m/ž) u Sarajevu. Poslodavac omogućuje ugodnu radnu okolinu, zanimljiv posao i poticajan tim. Prijavite se do 08.12.2023 putem linka.

Mikrokreditna fondacija Partner zapošljava na poziciji Kreditni službenik/Kreditni službenik junior (m/ž) u Banja Luci, Šamacu i Modriču. Poslodavac osigurava karijeru u jednoj od vodećih mikrokreditnih fondacija, dinamičan i kreativan posao te poticajnu atmosferu. Prijavite se putem linka do 08.12.2023.

Adoro d.o.o. zapošljava na pozicijama Radnik u proizvodnji PVC i aluminijske stolarije (m/ž), Bravar – Radnik metalske struke (m/ž), CNC operater i Staklar (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac omogućuje besplatan smještaj, stalni radni odnos, rad u motivirajućoj sredini, mogućnost rasta i razvoja te stimulativna primanja. Prijavite se do 31.12.2023. putem linka.

Fructa Trade d.o.o. zapošljava Skladištara (m/ž) u Kiseljaku. Poslodavac omogućuje konkurentnu nadoknadu, redovnu uplatu zarada, penzionog i socijalnog osiguranja, mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 05.12.2023.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 

Izvor

Izdvojeno

BiH

Dežurni tužilac naredio je obdukciju tijela 25-godišnjaka koji je danas pronađen mrtav, saopćeno je iz MUP-a Tuzlanskog kantona. – Dana 18.02.2024.godine, oko 11:10 sati,...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Nakon što je u petak Mehmed Hasić, osumnjičeni za terorizam, izručen iz Turske u Bosnu i Hercegovinu, Državno tužilaštvo zatražilo je od Suda BiH...

Biznis

Kompanija Lidl BH objavila je fotografije svoje prve poslovnice u Bosni i Hercegovini koja je u potpunosti izgrađena, piše BiznisInfo.ba. – Prva je početak...