fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

OTKRIVENA POGLAVLJA KNJIGE SAŠE VIDIĆA! Detalji odnosa sa Cecom, Mirom Škorić, Karleušom, kao i ko su prostitutke među pjevačicama

Poznati modni kreator Saša Vidić, preminuo je prošlog mjeseca u svom stanu na Novom Beogradu, a iza sebe je ostavio knjigu kroz koju je objelodanio odnose sa pojedinim javnim ličnostima sa kojima se družio i sarađivao, ali i otkrio njihove najveće tajne.

Iako se do sada samo nagađalo o kojim estradnjacima je riječ, kako Kurir piše od Sašinog bliskog prijatelja koji je pročitao rukopis, jedna od centralnih tema knjige je njegov odnos s bivšom najboljom drugaricom Svetlanom Cecom Ražnatović. Na više od 15 strana otkrio je razloge prekida njihovog dugogodišnjeg prijateljstva.

Pošto je bio upućen u svaki detalj iz privatnog života Ražnatovićeve, on je pisao, tvrdi njegov prijatelj u jednom poglavlju i o njenom prekidu prijateljstva s Mirom Škorić, od koje se nekad nije odvajala.

Šok među javnim ličnostima izazvat će i informacija da je dizajner, navodeći imena i prezimena, a navodno i dokaze, otkrio i koje se sve pjevačice bave elitnom prostitucijom, pominju se i oni koji tobože imaju privatni biznis, a u stvari se radi o pranju novca, kao i ko mu je sve ostao dužan za njegove haljine i odijela i stajling koji im je radio.

Pošto nikad nije imao dlaku na jeziku, Vidić je u knjizi pisao i o pevačicama koje se u javnosti predstavljaju kao da žive u svili i kadifi, a zapravo jedva sastavljaju kraj s krajem. Jedno poglavlje je posvetio i vezama estrade i mafije.

Ipak, bez sumnje će najveći šok izazvati poglavlje radnog naslova “U ormaru”, u kom je Saša pisao o tabu temi broj jedan na estradi – ko sve, prema njegovim saznanjima, od pjevača ima homoseksualne sklonosti. Iako prvobitno nije htio da piše o tome, kaže njegov prijatelj, Saša je bio isprovociran pojedincima sa scene o kojima je znao da su gej orijentacije, a u javnosti su se predstavljali kao mačo-tipovi koji često mijenjaju partnerke, a neki su i oženjeni.

Posljednji dio knjige je nešto blaži, makar po izboru tema, ali i on je napisan u Sašinom stilu. U njemu se bavi modom i stilom javnih ličnosti dajući primjere odličnog stila (pominje Jelenu Karleušu, Severinu, Jelenu Rozgu, Natašu Bekvalac), ali i primjere toga kako javne ličnosti ne treba da se oblače.

U okviru tog poglavlja dao je i savjete kako da sa malo para neko izgleda skupo.

Prema riječima bliskog prijatelja pokojnog Vidića, sam stil pisanja knjige je sarkastičan i najbliže stilu pisanja Vedrane Rudan, koju je veoma poštovao. U jednom od posljednjih razgovora s njim pred smrt, on mu je otkrio da je namjerno ovako napisao knjigu jer se “grozio plejade novokomponovanih književnika koji nemaju dušu” i da mu je “sve to jedno veliko bljuc”.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...