fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Zanimljivosti

OSTALA SAM TRUDNA PA SAZNALA DA JE OŽENJEN: Dao mi je kovertu i poslao na abortus

Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, međutim nedavno je otkrila bolne detalje svoje prošlosti.

Simona Mijoković nekada poznata po prezimenu Gotovac, živjela je i te kako burnim životom, koristila opijate, bila u kandžama prostitucije, a onda se posvetila vjeri. Bivša manekenka danas živi mirnim i povučenim životom, a u intervjuu za hrvatske medije, priznala je da je bila u vezi sa prikrivenim dilerom, sa kojim je i ostala trudna.

Međutim, tada je saznala da je on oženjen i da ima porodicu, a od nje je zahtjevao da ode na abortus.

-Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag, započela je, pa nastavila:

Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, međutim nedavno je otkrila bolne detalje svoje prošlosti.

Simona Mijoković nekada poznata po prezimenu Gotovac, živela je i te kako burnim životom, koristila opijate, bila u kandžama prostitucije, a onda se posvetila veri. Bivša manekenka danas živi mirnim i povučenim životom, a u intervjuu za hrvatske medije, priznala je da je bila u vezi sa prikrivenim dilerom, sa kojim je i ostala trudna.

Međutim, tada je saznala da je on oženjen i da ima porodicu, a od nje je zahtevao da ode na abortus.

– Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag, započela je, pa nastavila:

– Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado, ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

-Više puta sam svjedočila o tome kako je izgledao moj život prije Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje tijelo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado – ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro djece, a kćerku Gabrijelu ima iz braka s Antom Gotovcem.

Izvor

Izdvojeno

Biznis

Salih Doglod zvani Luka svoj radni vijek vezao je uglavnom za rudnike na općini Zenica. Kako je zatvoren rudnik Stranjani u kojem je radio...

Crna hronika

U prigradskom naselju Lipnica kod Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Kako je saopšteno, muškarac je ubio ženu. Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a...

Vijesti

Služba civilne zaštite Grada Tuzle upozorava građane da je izdato NARANDŽASTO upozorenje od strane Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, za period od 23.02.2024. godine od...

Magazin

Još od kada je došlo do emotivnog razlaza između Rade Manojlović i Harisa Berkovića, o pjevačicinom emotivnom životu nizale su se razne spekulacije, ali javnost nije...