fbpx
Pratite nas

Upišite traženi pojam

Zanimljivosti

ONI ĆE PLIVATI U NOVCU NAREDNOG MJESECA: Ovim horoskopskim znacima će sve polaziti za rukom

Ovi znakovi Zodijaka dostojanstveno su preživjeli teško vrijeme i sada ih čeka bolja budućnost. Konačno se mogu opustiti i pripremiti se za promjene u sudbini.

Ovan

Ovnovi će biti šokirani iznenadnom srećom koja će ih snaći. To mogu biti veliki dobitci na lutriji, kao i darovi iz neočekivanih izvora.

Možda će vam uskoro biti vraćen dug ili ćete pobijediti u nekom sporu.

Ako ste dugo čekali odgovor državnih tijela, do kraja juna ćete ga dobiti, a rezultat će vas sigurno zadovoljiti. Morate uzeti sve od sudbine i početi rizikovati sada.

Lav

Lavovi su dostojanstveno prošli testove, vrijeme je da prime zasluženu nagradu. Prije svega, zvijezde su odlučile iznenaditi Lavove koji su već u vezi.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, sudbina vam je spremila darove u vidu unaprijeđenja na poslu, kao i neočekivani bonus za dosadašnje zasluge.

Lavovi će takođe moći da oslobode svoj potencijal i konačno naprave posao koji će donijeti ne samo zadovoljstvo, već i pristojan prihod.

Mudro trošite svoj novac, gledajte daleko u budućnost i prestanite živjeti dan po dan. Trebate dokazati da zaslužujete više, a onda ćete redovno biti obasuti srećom.

Jarac

Jarci s pravom zaslužuju sretnu kartu od sudbine. Posljednjih mjeseci progonili su ih izazovi, ali nisu gubili nadu u bolji život i samo su išli naprijed.

Dobićete partnera o kojem ste toliko dugo sanjali. Sljedeća dva mjeseca mogu se nazvati jednim od najuspješnijih razdoblja u vašem životu u protekle dvije godine.

Jarci se moraju pripremiti za nadolazeće promjene u gotovo svim područjima života. Više nećete morati birati šta želite više – porodica ili posao iz snova.

Sudbina će vam dati sve odjednom.

Škorpija

Škorpija će dobiti sretnu kartu u vidu neočekivanog bogatstva. Morate misliti na budućnost i ne trošiti sve što dobijete odjednom.

Razmislite o novom poslu ili uložite u nekretnine – ulaganje je takođe dobra opcija.

Generalno, morate učiniti sve da stvorite takozvani finansijski vazdušni jastuk, jer je sudbina promjenjiva. Nastavite raditi na sebi, uskoro ćete dobiti darove.

The post ONI ĆE PLIVATI U NOVCU NAREDNOG MJESECA: Ovim horoskopskim znacima će sve polaziti za rukom appeared first on Express.

Izvor

Izdvojeno

Crna hronika

Pjevač Mujo Hodžić, bivši takmičar “Zvezda Granda” preminuo je danas u Tuzli. Mnogi se prijatelji opraštaju od njega na društvenim mrežama. Porodici želimo iskreno...

Vijesti

Ulaskom u ovu godinu nastupila su i nova pravila za osiguranike, buduće penzionere. Naime, pomiče se starosna dob potrebna za ostvarivanje penzije. Kako su...

Vijesti

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Mujo Hodžić preminuo je u 26. godini života, a kako Grand saznaje pjevač se objesio. Izvor blizak blizak Grandu otkrio je da je Mujo već...

Crna hronika

Policijski službenici PU Stari Grad su, nastavljajući rad u cilju identifikacije tijela pronađenih dana 11.04.2024. godine na lokalitetu Bentbaša, a nakon prepoznavanja od strane...