fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

OBOŽAVALI GA U ZVEZDAMA GRANDA, ALI NIKO NIJE ZNAO ZA NJEGOVU AGONIJU: Pjevač o teškim trenucima

Kada je prvi put stao na scenu “Zvezda Granda“ Semir Jahić je kao od šale prikupio simpatije milionskog auditorijuma, a mnogi su mu predviđali blistavu karijeru.

Iako je od borbe na Grandovoj sceni prošlo skoro deset godina, Semir se sjeća svakog momenta koji je proživljavao tokom takmičenja.

U samom finalu je briljirao osvojivši visoko drugo mjesto, ali malo ko zna da se pred svaki izlazak na scenu borio sa tremom.

-Generalno sam uvijek imao tremu i ne mogu da kažem da nisam probao te stvari, da popijem i zapalim cigaru da bih se oslobio treme, ali mislim da je to sve psihički. Mislio sam ako popijem jednu da ću se opustiti, ali to je okej – ispičao je Semir.

Kažu da na estradi poroci nisu strana stvar, međutim Jahić tvrdi da nikada nije imao problema, kao i da je uspješno odolijevao svim izazovima koje javni svijet sa sobom nosi.

-Moram da priznam da sam u jednom periodu bio aktivan pušač, međutim prestao sam jer mi je smetalo disanju i dok pjevam. Batalio sam skroz, a danas ponekad zapalim. Nemam poroke, što se toga tiče stvarno nemam problema – rekao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“.

Podsetimo, ljubavni život Semira Jahića prethodnih nekoliko godina privlačio je veliku pažnju, a pjevač je nedavno ogolio dušu o razvodu.

-Prošlo je nekoliko godina od toga. Sada sam u ozbiljnoj vezi i naravno, može da se desi u skorije vrijeme da opet potpišem papir – priznao je Jahić.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...