fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Obilježen Dan MZ Prnjavor – Informativni portal

U Prnjavoru je jučer Svečanom sjednicom vijeća MZ u nešto skromnijem izdanju nego li do sad obilježen dan mjesne zajednice.

“Mi u Prnjavoru znamo značaj ovog datuma, ali želimo da skrenemo pažnju i na ovaj dan, odnosno na značaj odbrane i oslobađanja Prnjavora i Kalesije u maju 1992. godine.

Prnjavorčanke i Prnjavorčani ponosno su koračali u prošlosti, ali koračaju i u ovo vrijeme i sa podrškom i bez podrške, a tako će biti i u budućnosti.

Ovom prilikom želim da se prisjetim svih naših šehida, naših prijatelja diljem svijeta, ali i naših Prnjavorčana koji žive i rade u drugim gradovima naše domovine Bosne i Hercegovine, u Evropi i svijetu, a posebno boraca Prnjavorske čete.

Na kraju želim da se zahvalim organizacionom odoboru za skromno obilježavanje Dana mjesne zajednice Prnjavor, odnosno održavanje svečane sjednice Mjesne zajednice.

Želim nam u narednom periodu još mnogo obilježavanja svečanih datuma u dobrom zdravlju” između ostalog poručio je predsjednik MZ Prnjavor Osman Huremović.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...