fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

NAPALI GA FANOVI NAKON ŠTO JE OBJAVIO VIJEST O SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Ne bih se šalio na ovakav način

Zoki Šumadinac, popularni pjevač i ezoteričar, rođen je 8. avgusta 1975. godine u Austriji, da bi kasnije živio u Gornjem Milanovcu. Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju kao neko ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Sada se oglasio reper Pljugica, zbog toga što, kada je stavio objavu na Instagramu da je Zoki preminuo, počeo da dobija poruke od pratilaca u kojima su navodili da ne vjeruju da je zaista preminuo. On je rekao da mu nije jasno kako je moguće da bi neko pomislio da je spreman da se šali sa takvim stvarima.

  • Nije mi jasno kako je moguće da me neko psuje i piše jezive poruke! Ne bih se šalio na ovakav način, ne bih pisao da je čovjek preminuo ako nije. Svi koji ne vjerujete treba da odete da se proverite i vidite da li ste normalni – pričao je on na storiju.

Zoki Šumadinac će biti sahranjen ovog vikenda u Gornjem Milanovcu, gdje će se prijatelji, porodica i poštovaoci oprostiti od ovog neobičnog umjetnika i ezoteričara.

Javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru “Autotjun”, koja je za vrlo kratko vrijeme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija “Zadruga 3”, a potom i “Zadruga 5”. Iako se nije dugo zadržao u rijaliti kući, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Jedna od najzanimljivijih činjenica o Zokiju Šumadincu jeste tvrdnja da je doživio tri kliničke smrti, nakon čega je tvrdio da se sve promijenilo u njegovom organizmu, te da je dobio posebne moći. Ova neobična tvrdnja privukla je pažnju javnosti i dodatno obojila njegovu ličnost kao ezoteričara.

(Express / Pink.rs)

Izvor

Izdvojeno

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...