fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

NAKON ŠTO JE RASPLAKAO REGION NASTUPOM KOJI JE POSVETIO POKOJNOJ SUPRUZI: Petar Spasojević ogolio dušu

Veteran Petar Spasojević rasplakao je milionski auditorij sve u studiju ove nedjelje nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“.

Svima su lile suze nakon što je prije pjevanja otkrio da je njegova supruga preminula prije manje od mjesec dana nakon borbe sa opakom bolešću.

Lavina emocija izašla je iz njega u pjesmi „Svirajte noćas samo za nju“ koju je posvetio voljenoj Zorici koja mu je bila velika podrška u životu.

Nakon nastupa, Petar je ogolio dušu i otkrio da su se sve emocije koje posjeduje u sebi rasule na Gradovoj sceni tokom ovog nastupa i da je odlazak supruge nemjerljiv gubitak kako za njega, tako i za negove dvije kćerke koje su ostale bez majke.

-Jeste, sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim kćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pjesmu da se kaže – rekao je Petar na samom početku.

Veterana su posebno ganule suze Žike Jakšića, a priznao je da će ova pjesma zauvijek biti posvećena njegovoj pokojnoj supruzi.

-Nema kome drugom da bude posvećena, to mora da bude tako. Žika je emotivan i dobar čovjek, nama fale anđeli, a Žika je jedan od tih anđela – dodaje on.

(Express/grand.online)

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu...

Vijesti

Ovo je Amela Čičkušić koju je u Tuzli, zajedno sa dvoje djece sjekriom ubio muž Mujaga Čičkušić. Amela je radila kao medicinska sestra na...

Vijesti

Istražitelji još uvijek nisu utvrdili krajnji motiv trostrukog ubistva u Tuzli, ali iz dosadašnje istrage, taj čin Mujaga Čičkušić je planirao, a nakon njega...

Biznis

Javno preduzeće Autoceste Federacije BiH krenulo je u proces otkupa zemljišta na trasi buduće dionice autoputa između Tuzle i Orašja. Podsjetimo da je riječ...