fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BiH

Nakon 18 dana pronađena Iva Primorac iz Mostara čiji je nestanak prijavio njen suprug – PressMedia

Iva Primoran iz Mostara koja je nestala 2. novembra nakon 18 dana opsežne potrage je uspješno pronađena živa i zdrava, potvrdio je za Klix.ba njezin suprug Zoran Primorac.

“Pronađena je jučer i što je najvažnije živa je i zdrava”, kazao nam je kratko Primorac.

Podsjetimo da je Iva Primorac nestala 2. novembra, a kako nam je tada njezin suprug rekao, oko 9 sati je otišla predati dokumente za jednokratnu pomoć za koju su ljudi tih dana iste predavali i nije se vratila.

On je njezin nestanak policiji prijavio 3. novembra, kad je zvanično pokrenuta potraga, te je uz priloženu fotografiju putem medija tražio pomoć građana za bilo kavu informaciju koja bi mogla biti korisna u njezinom pronalasku.

Upravo je prema dojavi građana zadnji put viđena 3. novembra kod Binga u naselju Sutina, a njezin automobil je pronađen u Dubrovačkoj ulici u Mostaru iza benzinske pumpe Energy.

“Policija je izašla na intervenciju, ali u automobilu nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi nam potragu olakšali”, kazao je nam je Primorac tada i zamolio još jednom građane da mu pomognu u pronalasku supruge.

Srećom priča je jučer dobila sretan kraj i Primorac se zahvalio svima koji su na bilo koji način bili dio priče u potrazi za njegovom suprugom, koja je, kako navodi sada u sigurnosti svoga doma.

Izvor

Izdvojeno

BiH

Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine objavile su jučer novi pravilnik o zabrani pušenja u ovom entitetu koji će na snagu stupiti osam dana...

Biznis

„Do kraja jula bit će raspisan tender za izbor izvođača radova za izgradnju međudržavnog mosta preko rijeke Tare na spoju magistralne ceste na lokaciji...

Magazin

Kanita Karić, mlada estradna umjetnica, već je postala prepoznatljivo lice na bh. muzičkoj sceni. Iza nje jemnoštvo lijepih pjesama, pregršt sjajnih nastupa, video uradaka...

Vijesti

RK Konjuh već uveliko kreće sa pripremama za novu sezonu. Nova imena naći se se u sastavu rukometnog kluba iz Živinica. Iz RK Konjuh...