fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Rigel, Tehno Star, Kalea…

Brzi put do posla vodi preko boljiposao.com. Pregledajte 5 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna i ostvarite svoje profesionalne ciljeve!

Rigel d.o.o. traži Voditelja prodaje (m/ž) s minimalno 3 godine iskustva u prodaji, poželjno u štampariji ili srodnim industrijama. Odgovornosti uključuju razvoj strategija prodaje, održavanje odnosa s klijentima te pronalaženje novih poslovnih prilika. Nude se konkurentna plata, stimulativni bonusi, rad u profesionalnom okruženju i mogućnosti za profesionalni razvoj. Prijavite se putem linka do 21.6.2024.

Tehno Star traži osobu za poziciju Voditelja poslovnice u Sarajevu ili Mostaru, na odjelu bijele tehnike i posuđa. Traže se kandidati s prethodnim iskustvom u sličnim poslovima, vozačkom dozvolom B kategorije te izraženim organizacijskim i komunikacijskim vještinama. Nudi se stabilno i motivirajuće radno okruženje, mogućnosti za profesionalni razvoj i napredovanje te konkurentna plaća i beneficije. Prijavite se putem linka do 19.6.2024.

Hano-Trans d.o.o. traži Referenta Transportne službe (m/ž) za planiranje, koordinaciju i nadzor nad transportom. Posao uključuje organizaciju prijevoza, suradnju s klijentima i vozačima te osiguranje sigurnosti i kvalitete. Nudi se konkurentna plaća, rad u dinamičnom okruženju i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 13.6.2024.

Alpis traži Menadžera za odnose sa javnošću u Banjoj Luci. Odgovornosti uključuju kreiranje PR strategije, vođenje kampanja za poboljšanje javne percepcije, pripremu PR objava, razvijanje odnosa s medijima te praćenje zakonske regulative. Potrebna je VII stepen stručne spreme, poželjno radno iskustvo u oblasti medija, menadžmenta ili marketinga, odlično poznavanje rada na računaru te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 31.5.2024.

KALEA d.o.o. traži Montere namještaja (m/ž) za rad u Jelahu, Banjoj Luci i Bjeljini. Posao uključuje montažu namještaja prema specifikacijama i standardima tvrtke. Ako ste spretni s alatima i imate iskustva u montaži namještaja, ovo bi mogao biti posao za vas. Prijavite se putem linka do 24.6.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Engleska je povela u 12. minuti pogotkom koji je postigao Jude Bellingham, a isti igrač se...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...

BiH

Hamdija Fejzić jedini je kandidat za načelnika Srebrenice ispred probosanskih stranaka, potvrđeno je za Vijesti.ba. “Gospodin Fejzić je jedini kandidat porbosanskih stranaka za načelnika...