fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Biznis

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju Nova Dental Clinic, ToRo, DEKRA Arbeit BH…

Želite li ubrzati svoju potragu za poslom? Posjetite boljiposao.com i otkrijte 5 atraktivnih pozicija dostupnih samo za vas ovog tjedna!

Nova Dental Clinic traži Stomatološku sestru za rad u Sarajevu. Posao uključuje prijem pacijenata, zakazivanje termina, vođenje medicinske dokumentacije, sterilizaciju instrumenata te asistiranje stomatologu. Tražimo kandidate s odgovarajućom stručnom spremom, položenim stručnim ispitom i poželjnim radnim iskustvom. Poznavanje engleskog jezika i rada na računalu također je potrebno. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Portal E-sports Centar traži Radnika u Gaming centru (m/ž) za rad u Mostaru. Posao uključuje rad na blagajni, interakciju s korisnicima, timski rad te samostalno obavljanje raznih zadataka. Poželjno je radno iskustvo i poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

ToRo d.o.o. traži Tajnicu za rad u Mostaru. Posao obuhvaća administrativne i uredske poslove, vođenje poslovne dokumentacije, pripremu ponuda i ugovora te koordinaciju poslovnih aktivnosti. Tražimo osobu s minimalno godinu dana radnog iskustva, višom ili visokom stručnom spremom pravnog ili ekonomskog smjera te poznavanjem rada na računalu. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

DEKRA Arbeit BH d.o.o. traži Brand ambasadore (m/ž) za rad na terenu u Sarajevu, Palama, Visokom, Travniku, Konjicu, Mostaru i Trebinju za kompaniju iNovine, vodeći maloprodajni lanac kioska u BiH. Traže se komunikativni kandidati orijentirani ka rezultatima i spremni za rad u dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka do 30.6.2024.

J.O.T traži Inženjera za projektovanje oplate (m/ž). Posao je udaljen, s punim radnim vremenom od pet dana u tjednu. Potrebno je iskustvo s Peri, Doka, Ulma, Varijanta, Hipro, NOE-Schaltechnik, Huennebeck, poznavanje AutoCAD-a i Revit-a te sposobnost rada s 2D i 3D crtežima. Prijavite se putem linka do 30.5.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...