Pratite nas

Upišite traženi pojam

Biznis

Najbolji poslovi sedmice: Zapošljavaju KIM TEC i Mars'97

Boljiposao.com vam pruža pristup 5 najnovijih poslovnih ponuda. Pogledajte koje su to pozicije istaknute za vas ovog tjedna!

LRC Inženjering d.o.o. traži Njegovatelja (m/ž) za starijeg gospodina u Sarajevu (stan) – Hrenovica (vikendica). Dužnosti obuhvaćaju pripremu i posluživanje obroka prema dijetetskim potrebama, praćenje zdravstvenog stanja, podršku u uzimanju lijekova, komunikaciju s obitelji, praćenje dnevnih aktivnosti te pružanje društva. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i poželjno prethodno iskustvo rada s starijim osobama. Prijavite se putem linka do 11.4.2024.

KIM TEC d.o.o. traži iskusnog Account Managera (m/ž) za e-mobility kategoriju u Sarajevu. Posao uključuje vođenje prodajnih aktivnosti i komercijalnih rezultata za električne bicikle, romobile i ostala električna vozila. Potrebno je najmanje 3 godine iskustva u prodaji, dobro poznavanje tržišta eMobility proizvoda, pregovaračke vještine te aktivno korištenje engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 1.5.2024.

Mars'97 d.o.o. traži Trgovca (m/ž) za više izvršilaca (m/ž) u Sarajevu. Posao obuhvaća komunikaciju s kupcima, održavanje urednosti prodajnog prostora, upravljanje kasom te pripremu i izlaganje artikala za prodaju. Potrebna je SSS, poželjno trgovačkog smjera, kao i poznavanje rada na računaru. Prijavite se putem linka do 28.4.2024.

Meister d.o.o. traži Bravara (m/ž) za rad u Sarajevu. Posao obuhvaća zavarivanje željeznih i aluminijskih konstrukcija te rad s CO2 i argonom. Potrebno je minimalno godinu dana radnog iskustva na sličnim poslovima, sposobnost rada na visini te odgovornost i pouzdanost u izvršavanju radnih zadataka. Prijavite se putem linka do 16.4.2024.

PrimeShop360 traži Pperatere u call centru za bosanski jezik (m/ž) u Sarajevu. Posao uključuje komunikaciju s kupcima, prodaju e-commerce proizvoda te pružanje podrške. Nude se fiksna početna plata od 1100 KM za osobe s iskustvom i 1000 KM za osobe bez iskustva, uz bonuse do 3000 KM, ovisno o rezultatima prodaje. Prijavite se putem linka do 9.4.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici boljiposao.com. Sretno!

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Ulaskom u ovu godinu nastupila su i nova pravila za osiguranike, buduće penzionere. Naime, pomiče se starosna dob potrebna za ostvarivanje penzije. Kako su...

Vijesti

Nakon tragedije u Sarajevu na Bentbaši u kojoj su se utopili majka i sin objavljena je smrtovnica odnosno vrijeme sahrane. U tragediji su smrtno...

Biznis

Nakon što je kompanija Bingo nedavno kupila najveći tržni centar na Ilidži – Grand Centar, uslijedilo je veliko preuređenje. Objekat će se, kako saznajemo,...

Crna hronika

Dženaza Amili Šehović (34) , čije je tijelo zajedno s tijelom njenog djeteta izvučeno iz korita Miljacke, na području Bentbaše u Sarajevu, klanjat će...