Pratite nas

Upišite traženi pojam

Zanimljivosti

NA KARIJERNOM PUTU GUBILA PRIJATELJE: To je proces sazrijevanja

Pjevačica i bivša članica grupe “Hurricane”, Ivana Bum Nikolić progovorila je o nepoznatim detaljima iz svog života i pokazala svoju drugu stranu.

– Živjela sam u Nišu, a kada sam se preselila u Beograd i počela da radim, više nisam imala vremena da održavam kontakte. U Nišu sam se osam godina bavila plesom i iz tog perioda imam dvije drugarice. Ipak, najduže se družim sa Miroslavom Žikićem, modelom, koji je sada u Berlinu i to je to – kaže Ivana i naglašava da nije sigurna da li su joj prijateljstva sa ženama pucala zbog ljubomore, ali sjeća se dešavanja kada je uplovila u javni svijet i na muzičku scenu:

– Ne znam da li su žene bile ljubomorne na mene, ali neke drugarice koje su mi značile prestale su da se javljaju kad sam došla u Beograd i kada sam ušla u grupu. Nijedna da se javi, da prokomentariše grupu, nas, mene, pjesmu “Favorito”, koja se tada pojavila i bila veliki hit… Na karijernom putu izgubila sam mnogo prijatelja, ali to izgleda tako mora i to je proces sazrijevanja.

Pjevačica, koja je često na meti kritika da se uz pomoć estetskih hirurga mnogo promijenila, dotakla se i svojih operacija.

– Sebi nikada nisam bila ružna. Nemam problem da pričam o operacijama i kažem da sam uradila grudi i smanjila nos. Željela sam da bude manji na kameri i to sam korigovala. Nisam nigdje pretjerala da bih sada molila Boga da mi se sve vrati na staro. Uradila sam na sebi ono što sam htjela i sada je moj fokus na treninzima i zdravoj ishrani – objašnjava Nikolić.

Gdje je fizički izgled, tu je i pitanje emotivnog statusa, a Ivana kaže da je već duži period solo-igračica.

– Muškarci definitivno imaju neki problem sa mnom. Duže vrijeme sam solo i taj problem moram da riješim – kaže Nikolić kroz smijeh i dodaje:

– Nemam problem u vezi s tim zašto su mi veze pucale. Padam na sitnice, ali zbog njih i napuštam ljubavni odnos. Najljepše ljubavi su mi se, ipak, dešavale neplanirano. Nijedan moj bivši dečko nije bio dio javnog svijeta, svaki mi je bio poseban i sa svakim mi je bilo lijepo.

(Express / Blic.rs)

Izvor

Izdvojeno

Vijesti

Snijeg je stigao u Bosnu i Hercegovinu, a prvo je počeo padati u Krajini. Zabijelio je Bosanski Novi, kako se i vidi na fotografijama...

Vijesti

Ivana Ilić majka male Danke Ilić je otvorila ranjenu dušu i po prvi put progovorila o tragičnom 26. martu kada je dvogodišnja djevojčica nestala,...

Biznis

Vijest da je američka kompanija Regulus Global preuzela je velike udjele u dvije značajne firme domaće vojne industrije, privukla je mnogo manje pažnje i...

Sport

Danas su u Parizu izvučene grupe za Muški rukometni turnir na Olimpijskim igrama. Aktuelni olimpijski pobjednik, evropski prvak i zemlja domaćin Francuska, sastat će se...