fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

Mujagin otac pitao jesu li zvali snahu, kad su otišli do stana otvorili su vrata pakla

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu ne samo u ovom gradu, nego u cijeloj državi.

Čičkušić je, prema nezvaničnim informacijama, sjekirom ubio prvo suprugu, da bi potom ubio i dvoje maloljetne djece koja nemaju više od 10 godina. Potom je otišao u susjednu zgradu, popeo se na 14 sprat i skočio.

Policija je prvo sumnjala na samoubistvo. S obzirom na to da je Čičkušić skočio sa 14 sprata, identifikacija je bila otežana.

Ipak, uspjelo se stupiti u kontakt sa njegovim ocem od kojeg se tražilo više informacija. Otac je, kako je Raportu rečeno, naveo istražiteljima da u toj zgradi njegov sin ne živi već u drugoj.

Potom je pitao istražitelje da li su kontaktirali snahu, odnosno Mujaginu suprugu. Kada su otišli do stana u koje je živjela porodica Čičkušić zatekli su prizor koji neće nikad zaboraviti.

Policija je došla do podataka da su se supružnici nedavno vratili iz Njemačke gdje su radili kao medicinski tehničari, a inače su bili uposlenici UKC  Tuzla.

Niti komšije niti poznanici nisu znali istražiteljima ništa reći što bi moglo dovesti do motiva Mujaginog krvavog pira, a prema našim informacijama njega nema ni u MUP-ovoj evidenciji kažnjenih za bilo koje krivično djelo.

Izvor

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...